Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ποιος εκβίαζε τη Γουίτνεϊ Χιούστον;

Ποιος εκβίαζε τη Γουίτνεϊ Χιούστον;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 05.03.2013 | 08:09
Πρώτη δημοσίευση: 05.03.2013 | 08:09

Ένα χρόνο μετά το θάνατο της ντίβας της pop μουσικής το FBI έδωσε στη δημοσιότητα το φάκελο που είχε για τη Γουίτνεϊ Χιούστον. Όλα τα στοιχεία και τα έγγραφα που είχε στην κατοχή του FBI από τις περιπτώσεις που χρειάστηκε να ασχοληθεί μαζί της που παρουσιάζουν από ερωτικές επιστολές, μέχρι απόπειρες εκβιασμού εναντίον της.

Γιατί ασχολήθηκε το FBI με τη Γουίτνεϊ; Όταν υπάρχει στη μέση ομοσπονδιακό αδίκημα, όπως απειλή κατά της ζωής εκβιασμός κλπ αναλαμβάνει το FBI.
Σε δύο περιπτώσεις, τουλάχιστον, το Γραφείο ασχολήθηκε για πολύ καιρό μαζί της.
Η μια όταν ένας θαυμαστής της από το Βερμόντ ο οποίος έγραφε ότι «μπορεί να βλάψει κάποιον με κάποια τρελή ιδέα του» και η δεύτερη όταν ένα άτομο ζητούσε 250.000 δολάρια από την τραγουδίστρια για να μην κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.
Σύμφωνα με το FBI ο εκβιαστής προέρχεται από το προσωπικό της περιβάλλον. Ήταν η περίοδος που η Ντίβα είχε αρχίσει τη σχέση της με τον Μπόμπι Μπράουν.
Το 1999, το FBI επενέβη και πάλι, η τραγουδίστρια έλαβε επιστολές και κασέτες από έναν άγνωστο Ολλανδό.
Η τραγουδίστρια θεώρησε ότι απειλεί τη ζωή της, όμως αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για τρελλό που μεταξύ άλλων ισχυριζόταν ότι ήταν ο ιδιοκτήτης της Βραζιλίας την οποία μάλιστα είχε αγοράσει προς 66 δισ. δολάρια.
Σύμφωνα με το FBI πάντως ο φάκελος έκλεισε με το θάνατό της τον οποίο το Γραφείο θεωρεί ατύχημα μετά από χρήση ναρκωτικών...

Διαβάστε επίσης:
   Διαδώστε αυτό το άρθρο