Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ποιός ήθελε να δείρε τον Ομπάμα την ώρα του debate

Ποιός ήθελε να δείρε τον Ομπάμα την ώρα του debate

Ο Ταγκ Ρόμνεϊ είναι ο μεγαλύτερος γιος του υποψηφία, που έχει συνολικά πέντε γιους.

Ο 42χρονος, πρωτότοκος γιος του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου προέδρου Μιτ Ρόμνεϊ, ο Ταγκ Ρόμνεϊ, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βόρειας Καρολίνας αποκάλυψε ότι βλέποντας τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να επιτίθεται φραστικά στον πατέρα του κατά την διάρκεια της δεύτερης τηλεμαχίας τους, το βράδυ της Τρίτης, ένοιωσε την επιθυμία να τον. . . ξυλοκοπήσει.

Ερωτηθείς πώς ένοιωσε όταν ο Ομπάμα χαρακτήρισε επανειλημμένα τον πατέρα του “ψεύτη”, ο Ταγκ Ρόμνεϊ είπε: “ήθελα να σηκωθώ από την πολυθρόνα, να ανέβω στη σκηνή όπου γινόταν η τηλεμαχία και να ρίξω μία στον πρόεδρο. . . ασφαλώς κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατό, δεν θα το επέτρεπε η ασφάλεια του προέδρου”.

“Οι Δημοκρατικοί κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, για να εμφανίσουν τον πατέρα μου όπως δεν είναι στην πραγματικότητα, αλλά θα συμφιλιωθούμε με αυτό (. . .) θα σφίξουμε απλά τις γροθιές μας”, είπε στην ίδια συνέντευξη ο πρωτότοκος γιος του Ρόμνεϊ.

Δήλωσε ακόμη πως η προεκλογική αναμέτρηση με άδηλη έκβαση “έχει μεγάλο ειδικό βάρος για τους στενούς συγγενείς των δύο υποψήφιων προέδρων”.

Επίσης, ο Ταγκ Ρόμνεϊ δήλωσε ότι οι τηλεμαχίες “τρομοκρατούν” τον πατέρα του, προσθέτοντας όμως ότι “η λέξη ‘τρομοκρατούν’ είναι μάλλον υπερβολική”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Θα μας κάνεις σαν την Ελλάδα!” είπε ο Ρόμνεϊ στον Ομπάμα – Όσα έγιναν στο debate (VIDEO)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε