Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ποιος μπορεί να φοράει αυτά τα παπούτσια;

Ποιος μπορεί να φοράει αυτά τα παπούτσια;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.02.2011 | 08:15
Πρώτη δημοσίευση: 18.02.2011 | 08:04

Τιτάνιο έργο έχει αναλάβει η αστυνομία του Ντέρμπισάιρ για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης ενός ζευγαριού τεράστιων αθλητικών παπουτσιών Nike, που λογικά πρέπει να είναι ειδική παραγγελία και φαίνεται να έχουν εισαχθεί από τις ΗΠΑ.

Τα γιγαντιαία παπούτσια βρέθηκαν σε ένα βενζινάδικο τον περασμένο μήνα μέσα σε ένα κουτί της Nike και παραδόθηκαν στην αστυνομία, τα μέλη της οποίας είναι αποφασισμένα να λύσουν αυτό το... τεράστιο μυστήριο.

Είναι σαν να ψάχνει ο πρίγκιπας τη Σταχτοπούτα, μία Σταχτοπούτα ωστόσο που πρέπει να είναι στο μέγεθος του Σακίλ ο' Νιλ. Το παπούτσι είναι μέγεθος 21, που είναι πέντε νούμερα μεγαλύτερο από το μεγαλύτερο που κατασκευάζεται στη Βρετανία.

“Είναι κρίμα να τα πετάξουμε, γιατί φαίνεται ότι έχουν εισαχθεί από τις ΗΠΑ. Δεν ξέρουμε αν τα έκλεψαν ή αν απλά τα έχασαν, αλλά φαντάζομαι ότι πρέπει να είναι πολύ ακριβά” αναφέρει εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι ο Σακιλ ο Νιλ είναι πάνω από 2,1 μέτρα και φοράει 22 νούμερο παπούτσι. Ο πιο ψηλός άνδρας του κόσμου είναι ο Σουλτάν Κοσέν, έχει ύψος 2,49 μέτρα και φοράει 28 μέγεθος παπούτσι.

Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορεί να τα φορέσει και κανείς στο αστυνομικό τμήμα, παρότι όπως λέει η εκπρόσωπος έχουν μερικούς αρκετά ψηλούς αστυνομικούς.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο