Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένη!

Η γνωστή Villa Certosa του Σίλβιο στην Σαρδηνία.

 

450 εκατομμύρια ευρώ θα πουλήσει την πολυτελή βίλα του στη Σαρδηνία. Η…γνωστή πλέον “Βίλα Τσερτόζα”

 

από τα ροζ σκάνδαλα περνάει στα χέρια του εμίρη του Άμπου Ντάπι.
 
Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο ιταλός πρωθυπουργός “ενοχλημένος” από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στη βίλα και τον εμφανίζουν συντροφιά με γυμνόστηθες νεαρές, αποφάσισε να την πουλήσει, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία να την μετατρέψει σε ιταλικό αντίστοιχο του “Καπ Ντέιβιντ”, της θερινής δηλαδή κατοικίας των αμερικανών προέδρων.
 
Από την άλλη, ο εμίρης Μοχάμεντ έψαχνε για μία κατοικία στη Μεσόγειο και, σύμφωνα με την εφημερίδα, η ιδιοκτησία του Μπερλουσκόνι πληρούσε όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένων και των προδιαγραφών ασφαλείας.
 
Τι περιλαμβάνεται στην τιμή; Τρεις κατοικίες, που βρίσκονται σε μία έκταση περίπου 80 εκταρίων, στην πιο ακριβή περιοχή της Σαρδηνίας, την Κόστα Εσμεράλδα, στα βορειοανατολικά του νησιού. Το πιο όμορφο από τα καταλύματα είναι αυτό όπου διέμενε ο Σίλβιο: 2.600 τετραγωνικά μέτρα που περιλαμβάνουν καμιά δεκαριά σαλόνια, επτά υπνοδωμάτια, κουζίνες και μπάνια. Το δεύτερο σπίτι προοριζόταν για τα παιδιά του Μπερλουσκόνι από τον δεύτερο γάμο του, ενώ το τρίτο για διαπρεπείς καλεσμένους, όπως το ζεύγος Μπλερ, ή τον Βλαντίμιρ Πούτιν, που έχουν φιλοξενηθεί εκεί. 
Επίσης διαθέτει τεχνητή λίμνη και ηφαίστειο, επτά πισίνες, ένα θερμοκήπιο με ορχιδέες και χιλιάδες φοίνικες, κάκτους και σπάνια φυτά.
 
Άντε καλορίζικη!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε