Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Πόλεμος” Τραμπ – FBI: “Μιλούσες κρυφά με την Ρωσία” – “Είστε άχρηστοι”

“Πόλεμος” Τραμπ – FBI: “Μιλούσες κρυφά με την Ρωσία” – “Είστε άχρηστοι”

Ποιος είδε και δεν φοβήθηκε τον Ντόναλντ Τραμπ όταν έμαθε ότι το FBI αρνείται να διαψεύσει ότι η ομάδα του προέδρου των ΗΠΑ είχε επαφές με την Ρωσία.Ο Τραμπ έγινε έξαλλος και τους τα “έχωσε” μέσω του Twitter, βγάζοντας τους ούτε λίγο ούτε πολύ άχρηστους.

 

“Το FBI είναι εντελώς ανίκανο να σταματήσει τους ανθρώπους που προχωρούν σε διαρροές για την εθνική ασφάλεια και έχουν διεισδύσει στην κυβέρνησή μας εδώ και καιρό. Δεν μπορούν να βρουν καν τους “προδότες” εντός του ίδιου του FBI. Διαβαθμισμένες πληροφορίες που δίνονται στα ΜΜΕ και θα μπορούσαν να έχουν καταστροφικές συνέπειες για τις ΗΠΑ! ΒΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ” έγραψε στο Twitter.

Την Πέμπτη, ο Λευκός Οίκος, είχε ζητήσει τη βοήθεια του FBI για να διαψεύσουν τις επαφές της ομάδας Τραμπ με την Ρωσία, λίγο πριν από τις εκλογές.

Οι σχετικές πληροφορίες είχαν δημοσιευθεί στους New York Times και το CNN στα μέσα Φεβρουαρίου.

Η ευθεία επικοινωνία μεταξύ Λευκού Οίκου και FBI δεν είναι σύνηθης, καθώς υπάρχουν περιορισμοί, που την καθιστούν παραβίαση των διαδικασιών.

«Δεν τους ζητήσαμε να διαψεύσουν την ιστορία. Τους ζητήσαμε να πουν την αλήθεια», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ. Ωστόσο, το FBI έριξε άκυρο στην κυβέρνηση και δεν διέψευσε τις πληροφορίες που έχουν προκαλέσει σάλο. Δεν είναι τυχαίο πως κάθε φορά που γίνεται αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα ο Τραμπ γίνεται “ταύρος σε υαλοπωλείο”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε