Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πόλεμος” της ιταλικής μαφίας με τους μετανάστες! Σοκαριστικό βίντεο

“Πόλεμος” της ιταλικής μαφίας με τους μετανάστες! Σοκαριστικό βίντεο

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στη Σικελία, με την ιταλική μαφία να έχει κηρύξει πόλεμο στους Αφρικανούς μετανάστες, που φτάνουν εκατοντάδες κάθε εβδομάδα μέσω της Μεσογείου.

 

 

 

Το οργανωμένο έγκλημα έχει δώσει εντολή σε μπράβους και εκτελεστές, να εντοπίζουν και να κυνηγούν μετανάστες, έστω και αν αυτό συμβαίνει μέρα-μεσημέρι, ανάμεσα σε δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Λεολούκα Ορλάντο στη Daily Mail: Το Παλέρμο δεν είναι πλέον μια ιταλική πόλη. Δεν είναι πλέον ευρωπαϊκή. Μπορείς να περπατήσεις στην πόλη και να νιώσεις ότι είσαι στην Κωνσταντινούπολη ή στο Μπειρούτ”.

Βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες παρακολούθησης της ιταλικής αστυνομίας, δείχνει μέλη της μαφίας σε κεντρικό δρόμο του Παλέρμο, να επιτίθενται σε Αφρικανούς, να συμπλέκονται άγρια μεταξύ τους και στη συνέχεια να επιστρέφουν, με τον ένα να κρατά πιστόλι, με το οποίο φέρεται να πυροβολεί εναντίον τους, ενώ ανάμεσα στις σφαίρες περνούν αυτοκίνητα και πολίτες.

Η μαφία αντέδρασε όταν διαπίστωσε ότι ανάμεσα στους Αφρικανούς μετανάστες που κατέφτασαν στην Ιταλία, βρίσκονταν και εγκληματίες, οι οποίοι συνέστησαν δικές τους οργανώσεις, κόβοντας… τη δουλειά στο εγχώριο οργανωμένο έγκλημα. Η ιταλική αστυνομία εκτιμά ότι η Μαφία δεν θα ανακόψει τη δράση της, παρά τις συλλήψεις που έγιναν, καθώς ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που πυροβόλησε. Ο εκτελεστής της Μαφίας, που πυροβόλησε εναντίον των Αφρικανών, ονόματι Εμανουέλε Ρομπίνο, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο 16ετούς φυλάκισης, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στην επιχείρηση εκδίωξης των μεταναστών.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε