Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πολιτικός θέλει να γίνει ο γιος του Σβαρτσενέγκερ

Πολιτικός θέλει να γίνει ο γιος του Σβαρτσενέγκερ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.11.2012 | 22:14

Ο Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ σκέφτεται να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση: όχι την υποκριτική, αλλά την πολιτική.

Ο γιος του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια και ηθοποιού Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποκάλυψε την φιλοδοξία του μέσα από το Twitter αφότου ψήφισε στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου λέγοντας ότι συμμετείχε σε "μια πολιτική συζήτηση με τους φίλους μου για τον Ρόμνεϊ εναντίον του Ομπάμα. Τελικά μπορεί να έχω μέλλον στην πολιτική, τώρα που το σκέφτομαι".

Η σχέση του με την πολιτική προέρχεται όχι μόνο από τον διάσημο πατέρα του, αλλά και από την πλευρά της μητέρας του: η Μαρία Σράιβερ είναι απόγονος της οικογένειας Κένεντι και ανιψιά του Τζον Κένεντι.

Ο Πίτερ είναι αυτή τη στιγμή φοιτητής και εργάζεται περιστασιακά ως ηθοποιός και μοντέλο. Ήδη, πάντως, υποστηρίζει ότι έχει ιδέες για την αλλαγή του πολιτικού συστήματος.

"Μπορούμε όλοι να παραδεχτούμε ότι το σύστημα με το κολέγιο τω εκλεκτόρων είναι αστείο και πρέπει να καταργηθεί; Αυτό το σύστημα για μένα δεν έχει νόημα", έγραψε στο Twitter. "Ας εργαστούμε όλοι μαζί για να βγούμε από αυτή την οικονομική κρίση και να φέρουμε το εθνικό μας χρέος στα επίπεδα που πρέπει να βρίσκεται".


   Διαδώστε αυτό το άρθρο