Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πορνοταινίες μόνο με… προφυλακτικό!

Πορνοταινίες μόνο με… προφυλακτικό!

Τέρμα οι πορνοταινίες χωρίς προφυλακτικό. Μετά από έξι χρόνια επίμονων πιέσεων ιδρυμάτων AIDS γίνεται επιτέλους πράξη.

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν σε πορνογραφικές ταινίες στο Λος Άντζελες θα πρέπει στο εξής να χρησιμοποιούν προφυλακτικά στη διάρκεια των γυρισμάτων, σύμφωνα με νέο νόμο που υπέγραψε ο δήμαρχος της πόλης.

Τον νέο κανονισμό καλωσόρισαν αξιωματούχοι υγείας, ωστόσο στελέχη της βιομηχανίας πορνό δήλωσαν ότι ο νόμος θα μπορούσε να τους οδηγήσει να εγκαταλείψουν το Λος Άντζελες και να πάνε έξω από τα όρια της πόλης.

Η Κοιλάδα Σαν Φερνάντο στο Λος Άντζελες θεωρείται από πολλούς η «πρωτεύουσα» των ταινιών για ενηλίκους. Σύμφωνα με υπολογισμούς, το 90% των αμερικανικών ροζ ταινιών γυρίζονται στο Λος Άντζελες.

Το Ίδρυμα Υγειονομικής Περίθαλψης AIDS του Λος Άντζελες δήλωσε ότι η κίνηση είναι σημαντική για την προστασία των ηθοποιών από HIV και άλλες σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες.

Το Ίδρυμα που ζητά το μέτρο αυτό εδώ και έξι χρόνια ανακοίνωσε ότι θα επιδιώξει να υπάρξει παρόμοια ρύθμιση και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το BBC, το δημοτικό συμβούλιο ζήτησε από την αστυνομία, την εισαγγελία και άλλες υπηρεσίες να εξετάσουν τρόπους ώστε να διασφαλιστεί η τήρηση του νόμου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε