Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πόρτα στην Ellen DeGeneres από τον Λευκό Οίκο [pic,vid]

Πόρτα στην Ellen DeGeneres από τον Λευκό Οίκο [pic,vid]

Μπορεί να είναι από τα πιο διάσημα πρόσωπα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να φερθεί επιπόλαια, χωρίς να υπάρξουν συνέπειες. Ο λόγος για την Ellen DeGeneres, η οποία κυριολεκτικά “έφαγε” πόρτα στον Λευκό Οίκο.

Η διάσημη παρουσιάστρια είχε πρόσκληση για τον Λευκό Οίκο, καθώς ήταν ένα από τα πρόσωπα που θα βραβεύονταν από τον Μπάρακ Ομπάμα με το Μετάλλιο Ελευθερίας.

Ωστόσο, όταν η Ellen DeGeneres έφτασε στον Λευκό Οίκο διαπίστωσε πως είχε ξεχάσει την ταυτότητά της και αυτό ήταν ασυγχώρητο για την ασφάλεια του Αμερικανού Προέδρου. Έτσι άφησαν την γνωστή παρουσιάστρια εκτός Λευκού Οίκου, με την ίδια να σατιρίζει τον εαυτό της όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter όπου κάθεται σε ένα παγκάκι μόνη της περιμένοντας να δει εάν τελικά θα μπει ή όχι στον Λευκό Οίκο.

 

Τελικά λίγη ώρα αργότερα και αφού ταυτοποιήθηκε της επετράπη η είσοδος στον Λευκό Οίκο και εκείνη το πανηγύρισε με ένα απίστευτο βίντεο που ανέβασε στο Twitter.

 

Πάντως λίγη αργότερα τα γέλια έδωσαν τη θέση τους στη συγκίνηση, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν την βράβευσε ο Μπάρακ Ομπάμα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε