Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Πούτιν: Δεν είμαι gay ούτε έχω σχέση με τον Μεντβέντεφ

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Αστειεύτηκαν Πούτιν και Μπερλουσκόνι για τις προσωπικές τους ζωές.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρθηκαν σήμερα με μια δόση ειρωνείας, από το Λέσμο (βόρεια, κοντά στο Μιλάνο), στις “συζυγικές” τους ζωές, με τον ιταλό πρωθυπουργό να μιλά για το διαζύγιό του, και τον ρώσο πρωθυπουργό για στις σχέσεις του με τον πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ. 

Όσον αφορά τον Πούτιν, έκανε και εκείνος χιούμορ, σημειώνοντας ότι η σχέση του με τον Πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ δεν έχει σχέση με τον γάμο, καθώς κανένας από τους δύο δεν είναι γκέι. 

“Είμαστε άνθρωποι με παραδοσιακό προσανατολισμό, μπορώ να σας διαβεβαιώσω. Έτσι, αν μιλάτε για συζυγικές σχέσεις (όσον αφορά τη σχέση μας), κάνετε μάλλον λίγο λάθος”, δήλωσε, προκαλώντας το γέλια στους παρευρισκόμενους.

Μιλώντας σοβαρά στη συνέχεια σημείωσε: “εμείς (ο Μεντβέντεφ και εγώ), είμαστε φίλοι εδώ και πολλά χρόνια, και είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε. Μοιράσαμε την εργασία μας σεβόμενοι το ρωσικό Σύνταγμα”.  “Τα έργα της κυβέρνησης είναι αρκετά πολυάριθμα ώστε να μην μπερδεύεται ο ένας στις δουλείες του άλλου”, πρόσθεσε. 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με συμβίωση και τους γάμους στην πολιτική, ο Μπερλουσκόνι αναφέρθηκε στις επιδόσεις του σε διάφορους τομείς, όπως τα μέσα ενημέρωσης ή η αγορά ακινήτων, αλλά αναγνώρισε ότι “δεν είχε τύχη” στα θέματα του γάμου. 

Ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος χωρίζει με την δεύτερη σύζυγό του, Βερόνικα Λάριο, έχει επίσης προβλήματα με έναν από τους κύριους πολιτικούς συμμάχους του, τον πρόεδρο της Βουλής κ. Τζιναφράνκο Φίνι. 

     

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε