Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πρίγκιπας… πιλότος: “Εγώ θα μας πετάξω στην Αγγλία”

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

Για άλλη μια φορά, ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος έκλεψε την παράσταση! Ο τριών ετών γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας αποφάσισε να γίνει… πιλότος και να είναι εκείνος που θα οδηγήσει την… οικογένεια στην Αγγλία από τον Καναδά.

Η φωτογραφία του μικρού με τα ειδικά μπλε ακουστικά να κοιτά έξω από το παράθυρο του υδροπλάνου που παρέλαβε τη βασιλική οικογένεια για να τη μεταφέρει στο αεροδρόμιο της Βικτόρια, κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

Καθώς το υδροπλάνο έφτασε στον προορισμό του, ο μικρός είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το πιλοτήριο του υδροπλάνου μόλις αυτό έφτασε στον προορισμό του και ο ενθουσιασμός του δεν μπορούσε να… κρυφτεί! Ο πιλότος Σον Στιούαρτ δήλωσε στη Mirror: «Ο George ήταν ενθουσιασμένος. Ήταν στο παράθυρο καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης. Όταν φτάσαμε, ο συγκυβερνήτης σηκώθηκε και ο George σκαρφάλωσε στη θέση του και άρχισε να παίζει με τα χειριστήρια, κάνοντας πως πιλοτάρει το αεροπλάνο.

Η Κέιτ του είπε: “που θα μας πας; Θα μας πας στον Καναδά;” και ο George της απάντησε: “όχι, θα μας πάω στην Αγγλία”. Το λάτρεψε, διασκέδαζε. Ήξερε ότι επιστρέφει σπίτι και έκανε πως εκείνος θα πιλοτάριζε», είπε ο 38χρονος πιλότος.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε