Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τα τελευταία λόγια του Έλβις Πρίσλεϊ στην Πρισίλα

Τα τελευταία λόγια του Έλβις Πρίσλεϊ στην Πρισίλα

Ήταν λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του όταν η πρώην γυναίκα του μίλησε με τον “βασιλιά” της ροκ εν ρολ Έλβις Πρίσλεϊ. Η Πρισίλα ήθελε να μάθει αν είναι καλά λίγο πριν από την περιοδεία του.

Εκείνος φυσικά τη διαβεβαίωσε πως αισθανόταν πολύ καλά. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 16 Αυγούστου 1977, πέθανε από καρδιακή προσβολή στο σπίτι του. Ήταν λίγες ώρες πριν πετάξει στο Μέμφις για να ξεκινήσει μια νέα περιοδεία. Της είπε πως ήταν ενθουσιασμένος για αυτό. “Μιλήσαμε λίγες ημέρες πριν πεθάνει, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο. Τον ρωτούσα αν είναι καλά και αν ήταν ενθουσιασμένος για την περιοδεία. Μου είπε πως ήταν. Αγαπούσε να δουλεύει αλλά είχε να αντιμετωπίσει πολλά θέματα, να πάρει αποφάσεις και έτσι δεν ήταν εύκολο”, σημείωσε η πρώην γυναίκα του στο Jonathan Ross Show.

Όταν ρωτήθηκε αν ανησυχούσε για εκείνον, απάντησε καταφατικά. “Ανησυχούσα, αλλά ο Έλβις ένιωθε καλά. Δεν ήταν κάποιος που μπορούσες να του πεις “πρέπει πραγματικά να προσέξεις τον εαυτό σου”. Ήταν δύσκολο για οποιονδήποτε να κάνει κάτι γιατί τελικά ήταν απόφασή του και ένιωθε πως ήταν καλά”. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1959 όταν η Πρισίλα ήταν μόλις 14 ετών και ο Έλβις 24. Παντρεύτηκαν σχεδόν 8 χρόνια αργότερα και χώρισαν τέσσερα χρόνια πριν από τον θάνατό του, ενώ απέκτησαν και μια κόρη μαζί, τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. “Ακόμα και σήμερα είναι δύσκολο να το πιστέψω”.

Παραδέχτηκε πως ένιωθε ότι ορίζεται από τη φήμη του συζύγου της κατά τη διάρκεια του γάμου της. “Ήμουν κάπως χαμένη. Δεν έζησα την εφηβεία. Έμαθα τόσα πολλά για αυτόν και ήμουν μαζί του τόσο πολύ που σκεφτόμουν όπως εκείνος. Ήξερα τι του άρεσε, τι δεν του άρεσε, ήξερα τις σκέψεις του, ήξερα τα πάντα όσο τουλάχιστον μπορείς όταν ζεις μαζί με κάποιον σε τόσο νεαρή ηλικία. Είμαι πολύ πιο άνετα με αυτό τώρα γιατί μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και μπορώ να το μοιραστώ αυτό”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε