Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Προεδρικές διακοπές με τους... υπουργούς του!

Προεδρικές διακοπές με τους... υπουργούς του!
Και ποιος δεν θα ήθελε διακοπές σε ένα τέτοιο μέρος. Το κάστρο Brégançon στην Γαλλία.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.08.2010 | 10:51
Πρώτη δημοσίευση: 18.08.2010 | 10:51

Δεν είναι μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου που κάνει διακοπές με τους υπουργούς του, φυσικά λόγω ανασχηματιμσού, αλλά και ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί!
 

Στο μαγευτικό κάστρο του Brégançon, την επίσημη θερινή προεδρική κατοικία συγκεντρώθηκαν οι κορυφαίοι υπουργοί της γαλλικής κυβέρνησης για να συζητήσουν τις οικονομικές εξελίξεις της χώρας, με φόντο τη θάλασσα της Μεσογείου.
 
Ο πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν, η υπουργός Οικονομικών Κριστιν Λαγκάρντ και ο υπουργός Οικονομίας Φρανσουά Μπαρουάν, συνδυάζοντας το τερπνό μετά του ωφελίμου, βρίσκονται για ολιγοήμερες διακοπές με το ζεύγος Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι, στο εκπληκτικό κάστρο, κοντά στο Σαιν Τροπέ.
 
Ο Νικολά Σαρκοζί, πρόκειται να συζητήσει για τα φλέγοντα θέματα της ανάπτυξης της γαλλικής οικονομίας και της μείωσης του δημόσιου ελλείμματος, επιλέγοντας την ιδανική τοποθεσία, καθώς το κάστρο του Brégançon, κατάφερε να αντιμετωπίσει Σαρακηνούς και πειρατές για αιώνες, προτού γίνει επίσημη προεδρική κατοικία του Σαρλ Ντε Γκολ του 1968.   Διαδώστε αυτό το άρθρο