Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Προσφυγή του ζεύγους Στρος Καν εναντίον συμβούλου του Σαρκοζί

Προσφυγή του ζεύγους Στρος Καν εναντίον συμβούλου του Σαρκοζί

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν και η σύζυγός του Αν Σενκλέρ ανακοίνωσαν σήμερα προσφυγές στη δικαιοσύνη εναντίον ενός συμβούλου του Γάλλου προέδρου .

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ και η σύζυγός του στρέφονται εναντίον του Ανρί Γκενό αλλά και μέσων ενημέρωσης για τον “εξωφρενικό” τρόπο με τον οποίο κάλυψαν μια υπόθεση μαστροπείας στην οποία εμπλέκεται και ο DSK.

“Πολλές κλητεύσεις επιδόθηκαν ήδη ή θα επιδοθούν, στο ‘Εξπρές’ τη ‘Φιγκαρό’, το ‘Νουβέλ Ομπσερβατέρ’, το ‘Παρί Ματς’ και το ‘VSD'”, ανακοίνωσαν οι δικηγόροι του ζεύγους.

Μήνυση θα κατατεθεί επίσης κατά του Ανρί Γκενό, ειδικού συμβούλου του προέδρου και φίλου του Νικολά Σαρκοζί για δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικό δίκτυο. Την ώρα που ο πρώην διευθυντής του ΔΝΤ και η σύζυγός του αποφάσισαν αν απευθυνθούν στη δικαιοσύνη για να προστατέψουν την ιδιωτική τους ζωή.

Ο Γκενό είχε δηλώσει πως η υπόθεση δεν είναι ένα πρόβλημα της ιδιωτικής ζωής. “Βρισκόμαστε στο σημείο ένωσης της ιδιωτικής ζωής με την εγκληματική συμπεριφορά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό που συνέβη στις ΗΠΑ ήταν μια δικαστικά κολάσιμη πράξη. Η ιστορία του Κάρλτον, συγγνώμη, αλλά είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είναι οι υποτιθέμενες σχέσεις του με ανθρώπους που διευθύνουν δίκτυα πορνείας”, είχε εξηγήσει.

Το όνομα του Στρος Καν αναφέρεται σε μια υπόθεση μαστροπείας στη βόρεια Γαλλία. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως θέλει να καταθέσει στους δικαστές και έχει καταγγείλει ένα “λιντσάρισμα” από τα μέσα ενημέρωσης του οποίου είναι στόχος.

Διαβάστε επίσης: Ο Στρος Καν και η σύζυγός του θέλουν να προστατέψουν την ιδιωτική τους ζωή

«Κάναμε όργια με τον Στρος Καν» – Δυο πόρνες… εξομολογούνται

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε