Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λιακάδα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Προσπαθούν να ξεφορτωθούν... το παιδί τους!

Προσπαθούν να ξεφορτωθούν... το παιδί τους!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.04.2011 | 07:24
Πρώτη δημοσίευση: 06.04.2011 | 07:24

Οι γονείς χωρίζουν. Ποιος θα πάρει όμως την κηδεμονία του παιδιού. Εδώ σε θέλω μάστορα. Οι γονείς κάνουν ότι μπορούν για να... ξεφορτωθούν το παιδί τους!

Παραδοσιακά, τα περισσότερα διαζύγια συνοδεύονται από δικαστικές μάχες για την κηδεμονία των τέκνων, με τους γονείς να ερίζουν για το ποιος θα πάρει το παιδί. Εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα: δύο διαζευγμένοι Κινέζοι από το Πεκίνο που αρνούνται και οι δύο πεισματικά να αναλάβουν την επιμέλεια του τετράχρονου υιού τους.
 
Εγωιστές και ατομιστές σε βαθμό... απάνθρωπο, οι δύο γονείς υπερασπίστηκαν μάλιστα αυτήν τους την άρνηση ενώπιον του δικαστηρίου επικαλούμενοι φθηνές δικαιολογίες. Χαρακτηριστικά, η μητέρα ισχυρίστηκε πως η ίδια δεν έχει τα «απαραίτητα προσόντα» ώστε να μεγαλώσει μόνη της ένα τετράχρονο παιδί και ο πατέρας πως θα χάσει τη δουλειά του εάν «ξεμείνει» αυτός με το τέκνο.
 
Όσο για το δικαστήριο, αυτό αναμένεται να διευθετήσει την υπόθεση δια της οικονομικής οδού, αντιμετωπίζοντας την κηδεμονία ως κακό το οποίο χρήζει αποζημίωσης. Κοινώς: όποιος από τους αντίδικους δώσει στον άλλο τα περισσότερα χρήματα ως αποζημίωση, αυτός είναι που θα απαλλαχθεί από το παιδί.
 
Τελικά μήπως αυτό το παιδί να είναι φασαρίας και γι αυτο δεν το θέλουν; Αυτό δεν μας το έχουν διευκρινήσει.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook