Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Προβλήματα στον γάμο Γουίλιαμ – Κέιτ; Την ντρόπιασε στην Ελβετία! [vid]

Προβλήματα στον γάμο Γουίλιαμ – Κέιτ; Την ντρόπιασε στην Ελβετία! [vid]

Οι εικόνες από το ξεσάλωμα του πρίγκιπα Γουίλιαμ με αιθέριες παρουσίες στην Ελβετία ενώ η δούκισσα του Κέιμπριτζ βρισκόταν σπίτι με τα παιδιά τους πυροδότησε τις φήμες για προβλήματα στον γάμο τους.

Λίγο πριν από την επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στο Παρίσι 20 χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, οι εικόνες από το ξεσάλωμα του πρίγκιπα Γουίλιαμ κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Ενώ χόρευε μέχρι τελικής πτώσεως με αιθέριες παρουσίες στο νυχτερινό κέντρο Verbier και μπορεί να ήταν εντελώς αθώα έξοδος, είναι σίγουρο πως ντρόπιασε δημόσια τη γυναίκα του που βρισκόταν σπίτι με τα δύο τους παιδιά. Σίγουρα αυτές οι εικόνες δεν ήταν ό,τι καλύτερο για δούκισσα του Κέιμπριτζ που προσπαθεί να παρουσιάζουν ένα ενιαίο μέτωπο τόσο ως βασιλικό ζεύγος όσο και ως παντρεμένο ζευγάρι.

Η συμπεριφορά του πυροδότησε εικασίες για προβλήματα στον γάμο τους, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να μη σκέφτεται πως θα έφερνε τη γυναίκα του σε δύσκολη θέση αλλά τον εαυτό του. Τα δημοσιεύματα στο μεταξύ πληθαίνουν για τη στάση του κακομαθημένου που αγνοεί τα καθήκοντά του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε