Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πυροβολισμοί κοντά σε πανεπιστήμιο του Τέξας – Τουλάχιστον δύο νεκροί

Πυροβολισμοί κοντά σε πανεπιστήμιο του Τέξας – Τουλάχιστον δύο νεκροί

Ενοπλος άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών κοντά στο πανεπιστήμιο A&M. Αλλα 4 άτομα τραυματίστηκαν.

Δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας ήταν αστυνομικός, έπεσαν σήμερα νεκροί από τα πυρά αγνώστου κοντά στο πανεπιστήμιο A&M του Τέξας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης Κόλετζ Στέισον.

Ο δράστης φέρεται να υπέκυψε στα τραύματά του, μετά απο πυροβολισμούς που δέχθηκε απο τους αστυνομικούς, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον υποδιοικητή της αστυνομίας της πόλης Σκοτ ΜακΚόλουμ ένας ακόμη αστυνομικός έχει τραυματιστεί όπως και μία γυναίκα, η οποία έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Δύο ακόμη αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

«Πρόκειται για τραγωδία», δήλωσε ο ΜακΚόλουμ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Η κατάσταση εδώ είναι χαοτική. Πολλές πληροφορίες φτάνουν, υπάρχουν πολλά σημεία έρευνας και ζητάμε από τους ανθρώπους να είναι υπομονετικοί καθώς προσπαθούμε να μάθουμε για ποιο λόγο συνέβη αυτή η τραγωδία», δήλωσε.

Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, ο αστυνομικός που έχασε τη ζωή του εκτελούσε μια διαταγή έξωσης. Η αστυνομία τον βρήκε νεκρό όταν έφτασε στο σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Ο δράστης χρησιμοποίησε ένα αυτόματο όπλο και παρέμεινε οχυρωμένος στο σπίτι του για ένα διάστημα, σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KBTX.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από το σπίτι του δράστη, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το πανεπιστήμιο A&M.

Το πανεπιστήμιο καλεί μέσω της ιστοσελιδας του τους 50.000 φοιτητές να «συνεχίσουν να αποφεύγουν την περιοχή» όπου σημειώθηκε το συμβάν.

Διαβάστε

Κι όμως η ψυχίατρος του “Τζόκερ του Κολοράντο” είχε προειδοποιήσει για την συμπεριφορά του πελάτη της!

Λίγα λουλούδια και μια αγκαλιά από τον “Batman” – Μάθημα ανθρωπιάς από τον Κρίστιαν Μπέιλ (ΦΩΤΟ&VIDEO) –

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε