Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στο Μόναχο: Γυναίκα αστυνομικός και επιβάτες τρένων τραυματίες

πηγη φωτογραφιας twitter
πηγη φωτογραφιας twitter

Μια γυναίκα αστυνομικός και δύο πολίτες έχουν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών στον σταθμό τρένων στο προάστιο Unterföhring του Μονάχου

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία του Μονάχου ο δράστης που προκάλεσε το επεισόδιο έχει συλληφθεί, ενώ έχει και ο ίδιος τραυματιστεί από πυρά αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στον σταθμό μετά από καταγγελία για καυγά. Στη διάρκεια του ελέγχου ένας άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία του Μονάχου είναι 37 ετών και κατάγεται από τη Γερμανία, προσπάθησε να σπρώξει τους αστυνομικούς στις ράγες την ώρα που στον σταθμό έφτανε ένας συρμός.

Στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή στη διάρκεια της οποίας ο άνδρας κατάφερε να αρπάξει το όπλο μιας αστυνομικίνας, την οποία στη συνέχεια πυροβόλησε και τραυμάτισε «σοβαρά» στο κεφάλι.

Η αστυνομικίνα δίνει μάχη για τη ζωή της, τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μονάχου στη γερμανική τηλεόραση.

Δύο άλλοι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί επίσης σοβαρά, όμως δεν κινδυνεύει η ζωή τους, σύμφωνα με τον ίδιο. Και ο δράστης είναι τραυματισμένος.

 

«Πρόκειται για έναν άνδρα που έδρασε μόνος για προσωπικούς λόγους, δεν υπήρχε πολιτικό ή θρησκευτικό κίνητρο», εξήγησε ο διοικητής της αστυνομίας του Μονάχου.

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε