Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ράινς Πρίμπους: Υποκρίτρια η Χίλαρι Κλίντον, είχε συμφωνήσει με τον Τραμπ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Για υποκρισία κατηγορεί ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ράινς Πρίμπους, την Χίλαρι Κλίντον για την συμμετοχή του επιτελείου της στην επανακαταμέτρηση των ψήφων στο Ουισκόνσιν.

Ο Ράινς Πρίμπους που αναμένεται να τοποθετηθεί προσωπάρχης του Λευκού Οίκου από τον Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας στο Fox News, κατηγόρησε την Χίλαρι Κλίντον για υποκρισία έπειτα από την απόφασή της να δώσει εντολή στο επιτελείο της να υποστηρίξει την επανακαταμέτρηση των ψήφων στο Ουισκόνσιν.

Ο Πρίμπους αποκάλυψε πως τα επιτελεία Κλίντον και Τραμπ, είχαν συμφωνήσει πριν αρχίσουν να ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Νοέμβρη, να παραδεχτούν την ήττα τους, όποιος κι αν ήταν ο νικητής. Η συμφωνία σύμφωνα με τον ίδιο, έλεγε πως από τη στιγμή που το Associated Press θα ανακοίνωνε τον νικητή, ο ηττημένος θα τηλεφωνούσε μέσα σε 15 λεπτά για να παραδεχτεί την ήττα.

Κάτι που όπως δηλώνει ο ίδιος, δεν συνέβη. Ο Πρίμπους κατηγορεί μάλιστα το επιτελείο της Κλίντον πως πλέον αμφισβητεί ανοιχτά τη νίκη του Τραμπ, καθώς προτίθεται να πάρει μέρος στην επανακαταμέτρηση του Ουισκόνσιν, την οποία προκάλεσε η ένσταση των Πρασίνων.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε