Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ράις: “Ήμουν το πάθος του Καντάφι”

Ράις: “Ήμουν το πάθος του Καντάφι”

Καυτές αποκαλύψεις περιέχει η αυτοβιογραφία της πρώην υπουργού Εξωτερικών του Μπους, ειδικά για τις σχέσεις της με ηγέτες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Η Κοντολίζα Ράις, στο βιβλίο της με τίτλο “Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή” που αναμένεται να βρεθεί στα βιβλιοπωλεία την 1η Νοεμβρίου, περιγράφει – πέρα από τις εξελίξεις στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ (Ιράκ, Αφγανιστάν και Μ. Ανατολή) και τα φλερτ της με Καντάφι και Σαρκοζί.

“Ο Καντάφι ήθελε να επισκεφθώ την Τρίπολη για δύο λόγους” αναφέρει η 56χρονη κ. Ράις, εννοώντας ότι ένας από τους δύο λόγους ήταν πιο προσωπικός, προσθέτοντας ότι ο Καντάφι “είχε ένα ελαφρώς αλλόκοτο πάθος” μαζί της και ότι την αποκαλούσε “Αφρικανή πριγκίπισσά” του.

Σύμωνα με άρθρο του Έθνους, το πάθος αυτό αποδείχτηκε όταν οι αντικαθεστωτικοί κατέλαβαν το αρχηγείο του Καντάφι στην Τρίπολη, καθώς μέσα βρήκαν άλμπουμ με φωτογραφίες της κ. Ράις.

Επίσης η πρώην υπουργός αναφέρει ότι όταν συναντούσε τον Σαρκοζί αυτός την χαιρετούσε με τα λόγια: “Αγαπώ αυτή τη γυναίκα”. “Φυσικά δεν μιλούσε κυριολεκτικά αλλά συμφωνούσαμε σχεδόν στα πάντα”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε