Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ράκος μετά την απαγωγή: Σπασμένη μύτη, ξυρισμένα μαλλιά και 39 κιλά

Ράκος μετά την απαγωγή: Σπασμένη μύτη, ξυρισμένα μαλλιά και 39 κιλά

Λίγες ημέρες μετά την απελευθέρωση της Sherri Papini, ο σύζυγός της περιγράφει τη σοκαριστική εικόνα όταν την αντίκρισε ξανά για πρώτη φορά στο νοσοκομείο.

“Η γυναίκα μου ήταν στο κρεβάτι. Το πρόσωπό της ήταν γεμάτο μώλωπες σε κίτρινο και μαύρο χρώμα από τα επανειλημμένα χτυπήματα και είχε σπασμένη μύτη”, δήλωσε ο Keith Papini στο Good Morning America.

Όταν συναντήθηκαν ξανά μετά την απαγωγή της, η Sherri ζύγιζε μόλις 39 κιλά, ενώ της είχαν κόψει τα μακριά μαλλιά της. Όπως είπε την πέταξαν από ένα όχημα αλυσοδεμένη με μια τσάντα στο κεφάλι. Η μητέρα δύο παιδιών απήχθη ενώ είχε βγει για τζόκινγκ όταν την απήγαγαν στις 2 Νοεμβρίου.

Από τότε η οικογένειά της και οι αρχές έψαχναν για εβδομάδες και έκαναν έκκληση για την επιστροφή της. Η Papini βρέθηκε τελικά στην άκρη ενός αγροτικού δρόμο στο Yolo County, στην Καλιφόρνια, την Ημέρα των Ευχαριστιών και σε απόσταση 150 μιλίων από το σπίτι της.

Η Sherri Papini είπε στις αρχές πως απαγωγείς της ήταν δύο ισπανόφωνες γυναίκες που είχαν όπλο και οδηγούσαν μαύρο αυτοκίνητο. Από τη διάσωσή της και μετά δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν τους ισχυρισμούς της για τη μυστηριώδη εξαφάνιση.

“Οι φήμες, οι υποθέσεις, τα ψέμματα και το μίσος είναι κουραστικά και αηδιαστικά. Καταλαβαίνω πως θέλουν την ιστορία, φωτογραφίες, αποδείξεις ότι δεν ήταν κάποιου είδους φάρσα. Δεν βρίσκω τον λόγο για ένα τόσο παράλογο ψέμα”, δήλωσε ο Keith στο GMA.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε