Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ράσμουνσεν: Σταθείτε στο πλευρό του Γιώργου

Ράσμουνσεν: Σταθείτε στο πλευρό του Γιώργου

Να και κάποιος που στηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου: ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Πολ Νίρουπ Ρασμούσεν!

«Είναι καθοριστικής σημασίας το σύνολο της Ευρώπης να σταθεί στο πλευρό του Έλληνα πρωθυπουργού, ώστε να στεφθεί από επιτυχία το δημοψήφισμα», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο επικεφαλής του ΕΣΚ, την ώρα που όλη η Ευρώπη δηλώνει τουλάχιστον οργισμένη με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο Πολ Νίρουπ Ρασμούσεν κάνει έκκληση «να γίνει σεβαστό το δικαίωμα του ελληνικού λαού να εκφραστεί ελεύθερα στο δημοψήφισμα που ανακοίνωσε ο κ. Παπανδρέου».

«Είναι δύσκολο για αυτούς που βρίσκονται εκτός Ελλάδας να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος των θυσιών που κάνουν οι Έλληνες πολίτες», λέει και κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά ότι «εκμεταλλεύεται τις δυσκολίες της χώρας του».

«Αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης, ο Γιώργος Παπανδρέου προέβη σε θαρραλέες κινήσεις για εθνική ενότητα προς τον κ. Σαμαρά. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Παπανδρέου πρότεινε στον κ. Σαμαρά να μεταβούν μαζί στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ. Αυτή η πρόταση, όπως και πολλές άλλες, απορρίφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, ως ένδειξη ανευθυνότητας», καταλήγει ο Ρασμούσεν στη γραπτή δήλωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα τα σενάρια ανοιχτά – Του ζητούν να παραιτηθεί αλλά δεν το έχει αποφασίσει ακόμα – Σε λίγο το έκτακτο υπουργικό

Ο Γιώργος στη Βουλή, οι υπουργοί στο … Οικονομικών

«Γιώργο πάρε πίσω το δημοψήφισμα» – «Όχι Βαγγέλη έχω πάρει τις αποφάσεις μου»

Εθνική ταπείνωση στις Κάννες – Εκείνοι μιλούσαν, εκείνος άκουγε

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε