Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ρατσιστικό παραλήρημα στο ταμείο! “Να πας από κει που ήρθες” [vid]

Ρατσιστικό παραλήρημα στο ταμείο! “Να πας από κει που ήρθες” [vid]

Σοκάρει η ρατσιστική επίθεση γυναίκας σε Λατίνα που πλήρωνε για τα πράγματά της στο ταμείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν την ώρα που πλήρωνε ο φίλος της προσέθεσε μερικά ακόμα πουκάμισα κατά τη διάρκεια της συναλλαγής. “Αν το αγνοήσουμε, δεν θα σταματήσει ποτέ. Έπρεπε να το ανεβάσω στο facebook για να ξεσκεπάσω τον ρατσισμό στην Αμερική”, έγραψε η Renee Buckner.

Το βίντεο ξεκινά με μια γυναίκα στο ταμείο να λέει πως η “γραμμή ξεκινά εκεί”. Είναι εμφανώς αναστατωμένη, πιστεύοντας ότι της πήραν στη σειρά. “Να πας από κει που στο διάολο ήρθες”.

Ένας ταμείας της λέει να προσέχει τη γλώσσα της, με τη Λατίνα να μην της δίνει σημασία. “Ακριβώς επειδή έρχεστε από άλλη χώρα δεν σας κάνει κάποιους”, συνεχίζει απτόητη. “Οι φορολογούμενοι ίσως πληρώνουν για όλα αυτά τα πράγματα”. Όταν οι υπόλοιποι πελάτες άρχισαν να γελούν σε βάρος της συνέχισε πως “ίσως όλο το φαγητό που έχουν πάρει να το έχουν πληρώσει εκείνοι”.

Το βίντεο δεν άργησε να γίνει viral και έχει προβληθεί πάνω από 4 εκατομμύρια φορές. Το εμπορικό Jefferson Mall όπου σημειώθηκε το περιστατικό ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με το JCPenney για να αναγνωρίσει τη γυναίκα και να την αποκλείσει από όλα τα Jefferson Mall.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως κανείς από τους άλλους πελάτες δεν επενέβη στα όσα έλεγε ενώ η άλλη γυναίκα προσπαθούσε να πληρώσει για τα ψώνια της.

Πηγή: Mic

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε