Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Revenge time! Η “γουρουνίτσα” Miss Universe θα καταψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ

Revenge time! Η “γουρουνίτσα” Miss Universe θα καταψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Έφτασε λοιπόν η στιγμή για τη Miss Universe 1996 Alicia Machado να ανταποδώσει στην κάλπη τα αισχρά σχόλια που έκανε εναντίον της πριν από 20 χρόνια ο Ντόναλντ Τραμπ!

Ο Ντόνταλντ Τραμπ είχε αναλάβει από εκείνη τη χρονιά τα καλλιστεία με νικήτρια την Alicia Machado. Όταν η Miss Universe άρχισε να παίρνει κιλά, ο Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε εναντίον της με προβλητικούς χαρακτηρισμούς. 

 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alicia Machado (@machadooficial) στις

Από αυτή την εβδομάδα όμως η Alicia Machado είναι και επίσημα πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και έτσι μπορεί να ψηφίσει στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές; Φυσικά και θα ψηφίσει Χίλαρι Κλίντον δαγκωτό μετά τα “miss piggy”, “miss housekeeping” και “eating machine” που την είχε λούσει τότε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Τότε μάλιστα της είχε στήσει ολόκληρο κόλπο σε συμναστήριο για να την κάνει να επιστρέψει σε φόρμα και είχε καλέσει δημοσιογράφους για να τραβήξουν εικόνες από την Alicia να γυμνάζεται.

 

 

Η Alicia Machado ανέβασε φωτογραφία της με την αμερικανική σημαία στο Instagram και είπε ανοιχτά πως θα ψηφίσει τη Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία. “Θα ψηφίζω! Όλη μου η δύναμη και η υποστήριξη πηγαίνει στην επόμενη πρόεδρο Χίλαρι Κλίντον. Η Miss Housekeeping και η Miss Piggy μπορεί να ψηφίσει Ντόναλντ Τραμπ”, ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία. Μπορεί να της πήρε 20 χρόνια, αλλά πρέπει να αισθάνεται πολύ ωραία που μπορεί επιτέλους να του το ανταποδώσει!

Πηγή: nymag

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε