Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Ροζ κύκλωμα κατασκοπείας" στη Τουρκία - Κανέναν ένοχο δεν βρήκε η δικαιοσύνη

`Ροζ κύκλωμα κατασκοπείας` στη Τουρκία - Κανέναν ένοχο δεν βρήκε η δικαιοσύνη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.08.2012 | 10:15
Πρώτη δημοσίευση: 04.08.2012 | 10:11

Κανένας δεν κρίθηκε ένοχος για ''στρατιωτική κατασκοπεία'' αποφάνθηκε η τουρκική Δικαιοσύνη για την ρόζ υπόθεση με πορνεία που εμπλέκονταν και δεκάδες αξιωματικοί των Ενοπλων Δυνάμεων της γείτονος.

Η 15μηνης διάρκειας δίκη για την υπόθεση στρατιωτικής κατασκοπείας περατώθηκε και το δικαστήριο δεν έκρινε κανέναν από τους 45 κατηγορουμένους ένοχο για την κατηγορία της στρατιωτικής κατασκοπείας. Απλώς, όπως γράφει εφημερίδα Hurriyet, επεβλήθησαν ποινές για παραβίαση μυστικότητας της ιδιωτικής ζωής. Στην δικογραφία καταγράφονται τα όνοματα των γυναικών Vira, Dilara και Gül και πολλές ΄'πιπερατες'' ιστορίες με βιντεο ,χρήματα κλπ

Για μήνες στην γειτονική χώρα είχε προκληθεί σάλος από την εξουδετέρωση - σε δόσεις - του ροζ κυκλώματος με τα όμορφα κορίτσια τα οποία φέρονταν αποσπούσαν στρατιωτικά μυστικά από τους αξιωματικούς πελάτες τους! Στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των μελών του κυκλώματος φέρεται ότι βρέθηκαν πολλά στρατιωτικά ντοκουμέντα, διευθύνσεις και τα τηλέφωνα της στρατιωτικής ηγεσίας και άλλα στοιχεία.

Διαβάστε περισσότερα στιο Onalert.gr
   Διαδώστε αυτό το άρθρο