Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάλος! “Ο Κάμερον έβαλε τα γεννητικά του όργανα στο στόμα νεκρού γουρουνιού”

Σάλος! “Ο Κάμερον έβαλε τα γεννητικά του όργανα στο στόμα νεκρού γουρουνιού”

Η διαμάχη του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον με τον δισεκατομμυριούχο χορηγό των Tories λόρδο Ashcroft πυροδότησε την πιο εκρηκτική πολιτική βιογραφία της δεκαετίας!

Στη βιογραφία που προκαλεί σάλο αναφέρεται πως όταν ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ο Ντέιβιντ Κάμερον είχε βάλει τα γεννητικά του όργανα στο στόμα ενός νεκρού γουρουνιού.

Ήταν μέρος της τελετής μύησης σε μια έκλυτη κοινωνία της Οξφόρδης που ειδικεύεται σε περίεργα τελετουργικά και σεξουαλικές ακρότητες.

Ισχυρίζεται μάλιστα ότι υπάρχει και φωτογραφικό υλικό που επιβεβαιώνει τους συγκλονιστικούς ισχυρισμούς.

Υπάρχει επίσης αναφορά πως ο Βρετανός πρωθυπουργός ήταν μέλος της ομάδας Flam Club που έκανε χρήση ναρκωτικών στο Πανεπιστήμιο, ενώ αργότερα κυκλοφορούσε ελεύθερα η κοκαΐνη στο σπίτι όπου έμενε με τη σύζυγό του στο Λονδίνο.

Ο James Delingpole, φίλος του Ντέιβιντ Κάμερον στην Οξφόρδη, δήλωσε ότι κάπνιζαν μαζί κάνναβη ακούγοντας το ροκ συγκρότημα Supertramp.

Στο βιβλίο επισημαίνεται πως ο ηγέτης των Συντηρητικών γνώριζε ήδη από το 2009 πως ο λόρδος Ashcroft δεν πλήρωνε τους φόρους για τα εισοδήματά του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον είχε ισχυριστεί πως δεν γνώριζε το φορολογικό στάτους του ανθρώπου που έδωσε 8 εκατομμύρια λίρες στο κόμμα του.

Το δίδυμο διασπάστηκε όταν ο πρωθυπουργός δεν τήρησε την υπόσχεσή του να δώσει στον λόρδο
Ashcroft μια σημαντική θέση όταν κέρδισε την εξουσία.

Στον απόηχο της διαμάχης τους γράφτηκε το “Call Me Dave” από τη βραβευμένη δημοσιογράφο και πολιτικό συντάκτη των Sunday Times.

Η βιογραφία βασίζεται σε εκατοντάδες συνεντεύξεις με φίλους και εχθρούς, συμπεριλαμβανομένων και μυημένων στην Downing Street.

Εκπρόσωπος της Downing Street αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Πηγή: MailOnline, Dailystar

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε