Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σάλος με διάσημο τραγουδιστή που κοροϊδεύει εργαζόμενο με διαταραχή! ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος με διάσημο τραγουδιστή που κοροϊδεύει εργαζόμενο με διαταραχή! ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που τράβηξε ο 50 cent, στο οποίο ο ίδιος χλευάζει έναν 19χρονο που πάσχει από διαταραχή.

Ο διάσημος τραγουδιστής ανέβασε στο Twitter το βίντεο προκαλώντας την οργή χιλιάδων χρηστών στα social media.
Ο καλλιτέχνης κινηματογράφησε έναν 19χρονο που εργάζονταν σε συνεργείο καθαρισμού στο αεροδρόμιο του Κεντάκι και τον χλεύαζε καθώς τον ακολουθούσε με την κάμερα του κινητού του. Ο ράπερ φαίνεται στην κάμερα να λέει “Η νέα γενιά είναι τρελή. Πώς σε λένε;” . Ο νεαρός δεν απαντά και συνεχίζει το δρόμο του έχοντας τον ράπερ να τον καταγράφει. “Κοιτάξτε πως είναι. Τι σκατά πήρε πριν έρθει για δουλειά στο αεροδρόμιο. Είναι εντελώς φτιαγμένος (He high as a motherfucker) σχολιάζει όσο ο νεαρός απομακρύνεται.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση, το βίντεο διεγράφη, ωστόσο ο 50 cent δεν γλίτωσε το “κράξιμο” με τους χρήστες να τον κατηγορούν πως κάνει bullying σε έναν εργαζόμενο, ο οποίος αποδείχτηκε πως έπασχε από χρόνια κοινωνική αγχώδης διαταραχή και επιπλέον αντιμετώπιζε πρόβλημα ακοής.  

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και ενημερώθηκαν οι γονείς του 19χρονου, οι οποίο εξοργισμένοι ζήτησαν να κατέβει το βίντεο και απαιτούν δημόσια συγγνώμη για τον χλευασμό του γιου τους που αντιμετωπίζει προβλήματα και απλά έκανε τη δουλειά του χωρίς να ενοχλεί. Ξένα Μέσα που έχουν ζητήσει σχόλιο από τον μάνατζέρ του σημειώνουν πως δεν υπήρξε ανταπόκριση.  

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε