Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Σαουδάραβας “βασιλιάς” κατηγορείται για δολοφονία

Σαουδάραβας “βασιλιάς” κατηγορείται για δολοφονία

 

Ένας άνδρας περίπου 30 ετών, που υποστηρίζει ότι ανήκει στη Σαουδική βασιλική οικογένειά, κρατείται και ανακρίνεται από τη Βρετανική αστυνομία

 

σχετικά με το θάνατο ενός συμπατριώτη του ο οποίος υπέστη πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Λονδίνο, έγινε γνωστό σήμερα Τετάρτη.
 
Ο Σαουδάραβας συνελήφθη όταν βρέθηκε η σορός του 32χρονου συμπατριώτη του την Δευτέρα στο Landmark Hotel, στη Βρετανική πρωτεύουσα, ανέφερε η αστυνομία.
 
Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, όταν ανακαλύφθηκε η σορός του σε δωμάτιο του τρίτου ορόφου. Οι νοσοκόμοι που έσπευσαν στο σημείο απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του.
 
Μερικές ώρες αργότερα ο ύποπτος μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα για ανάκριση και παραμένει υπό κράτηση. Έχει υποστηρίξει ότι είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με την Μητροπολιτική αστυνομία.
 
Ο θάνατος θεωρείται “ύποπτος”, τουλάχιστον μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, ανέφερε η αστυνομία. Η ταυτότητα του θύματος είναι γνωστή αλλά δεν αποκαλύπτεται το όνομά του καθώς η αστυνομία αναζητά συγγενείς του, σύμφωνα με εκπρόσωπό της.
 
Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο Λάντμαρκ, που έχει κτισθεί το 1899, στοιχίζουν από 400 λίρες [460 ευρώ] και πάνω τη βραδιά. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι προορισμός αρκετών διασημοτήτων.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε