Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σαρκοζί: 5 εκατ. ευρώ επιχορήγηση για 5 λεπτά σεξ!

Σαρκοζί: 5 εκατ. ευρώ επιχορήγηση για 5 λεπτά σεξ!

Δεν έχουν τέλος οι «πονοκέφαλοι» για τον… άνεργο πια Νικολά Σαρκοζί. Αυτή τη φορά του τον προκαλεί βιβλίο με ροζ αποκαλύψεις, μίση, πάθη και σκάνδαλα!

«Ο Μονάρχης, ο γιος του και το φέουδο τους» είναι ο τίτλος του βιβλίου που έγραψε η Μαρί-Σεσίλ Γκιγιόμ, επικεφαλής του γραφείου του Πατρίκ Ντεβετζιάν, πρώην συμβούλου του Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος είναι στα… μαχαίρια με τον γιο του «Σαρκο», Ζαν για τον έλεγχο του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής Ο ντε Σεν, γράφει το Έθνος.

Το βιβλίο δεν αναφέρει πουθενά το όνομα ούτε του πρώην προέδρου ούτε του γιου του. Αλλά τα γαλλικά ΜΜΕ «φωνάζουν» ότι ο «Μονάρχης» δεν είναι άλλος από τον Σαρκοζί. Η αντίδραση του Ζαν Σαρκοζί, που κατηγόρησε τον Ντεβετζιάν πως βρίσκεται πίσω από το αποκαλυπτικό βιβλίο, βοήθησε στο να καταλάβουν όλοι ποιος είναι ποιος…

Και πως να μην ξεσπάσει όταν η συγγραφέας τον παρουσιάζει πολλά περιστατικά για τον αλαζόνα, κυνικό και κακομαθημένο γιο του μονάρχη, που πατάει επί πτωμάτων για να ανέβει πολιτικά.

Εκεί που βρίσκεται όμως το… ζουμί του βιβλίου είναι στα ροζ ανταλλάγματα του Σαρκοζί. Το επίμαχο απόσπασμα βασίζεται «σε πραγματικά γεγονότα» γράφει η συγγραφέας. «Ο Μονάρχης δέχεται την επίθεση γυναίκας πολιτικού που ζητάει επιχορήγηση 5 εκατομμυρίων ευρώ για το μουσείο της πόλης της. Ο Μονάρχης την πλησιάζει και είναι εμφανές ότι έχει ανάψει. Της ζητάει να ανταποδώσει την επιχορήγηση με λίγες στιγμές πάθους… πράγμα που η πολιτικός αποδέχεται επί τόπου».

Η πλευρά Σαρκοζί δεν έχει σχολιάσει τίποτα. Το πιθανότερο είναι πως δε θα μπει καν στη διαδικασία. Μένει να δούμε πως θα «απαντήσει» επικοινωνιακά ο πρώην πρόεδρος. Και κυρίως, πως θα γλιτώσει την… παντόφλα της Κάρλα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η Μέρκελ φοράει χάλια ρούχα αλλά άσχημη δεν τη λες»

Μήνυση εναντίον του Νικολά Σαρκοζί

Σάλος με βίλα – δώρο για τον Σαρκοζί

Η Μέρκελ… παρηγόρησε τον Σαρκοζί

Ένας πρόεδρος φεύγει… – Adieu Nicolas (ΦΩΤΟ)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε