Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σαρκοζί: “Η Κάρλα δεν κατεβάζει αρκετό…γάλα”! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σαρκοζί ξαναχτύπησε και αυτή την φορά έβγαλε τα οικογενειακά του στην φόρα. Οι δηλώσεις του όμως προκάλεσαν αντιδράσεις από γυναικείες οργανώσεις!
Για τα πολύ προσωπικά του αποφάσισε να μιλήσει ο Νικολά Σαρκοζί σε μερίδα γυναικών στη Γαλλία ενόψει των βουλευτικών εκλογών, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
 
Ο Γάλλος πρόεδρος επισκέφθηκε μια υπηρεσία παροχής επιδομάτων σε νεαρές μητέρες στη νοτιοδυτική Γαλλία. Σε μια συζήτηση μαζί του αν και οι κάμερες έγραφαν ο Νικολά Σαρκοζί αποκάλυψε ότι η λεχώνα σύζυγός του δεν κατεβάζει αρκετό γάλα για να ταΐσει την νεογέννητη κόρη τους.
 
Ο Γάλλος πρόεδρος όμως δεν σταμάτησε εκεί και πήγε το θέμα λίγο πιο μακριά. Είπε συγκεκριμένα ότι ο θηλασμός από την μια είναι πολύ καλός για τη μητέρα και το παιδί αλλά από την άλλη είναι και σκλαβιά.
 
“Η Κάρλα ταΐζει το μωρό. Είναι πολύ καλό γιατί το παιδί προστατεύεται από αλλεργίες και ασθένειες. Για τη γυναίκα αυτό μπορεί να είναι μεγάλη χαρά αλλά είναι και σκλαβιά. Οι άνδρες από τη μεριά μας δεν έχουμε την ευθύνη να ταΐσουμε το μωρό και αυτό μας απελευθερώνει. Εγώ για παράδειγμα δεν σηκώνομαι μέσα στη νύχτα απλά ανοίγω το ένα μάτι ως ένδειξη συμπαράστασης. Πάντως πρέπει να πω ότι η Κάρλα ανησυχεί που δεν κατεβάζει αρκετό γάλα”, είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος πρόεδρος.
 
Οι γυναικείες οργανώσεις από την πλευρά τους, στηριζόμενες στις σχετικές δηλώσεις χαρακτήρισαν τον Σαρκοζί μισογύνη. Όσο για την αντίδραση της Κάρλα; Παραμένει άγνωστη για την ώρα!
 
Πολλοί λένε ότι ο Σαρκοζί με αυτές του τις τοποθετήσεις έχει ένα στόχο: να προκαλέσει και να κερδίσει τους ψηφοφόρους του και να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργεί εναντίον του.
 
Τώρα το αν τα καταφέρνει με το να βγάζει τα προσωπικά της γυναίκας του στη φόρα, ή όχι, είναι άλλο θέμα.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε