Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σαρκοζί και Ολάντ σημειώσατε Χ

Σαρκοζί και Ολάντ σημειώσατε Χ
Όταν κοιτάς από ψηλά τα νούμερα φαίνονται...διαφορετικά. ΦΩΤΟ REUTERS
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.07.2011 | 08:58
Πρώτη δημοσίευση: 13.07.2011 | 08:58

Και εκεί που όλα έδειχναν να είναι εναντίον του Σαρκοζί ξαφνικά το σκηνικό άλλαξε. Τουλάχιστον για την ώρα. Το ίδιο ποσοστό συγκεντρώνουν Σαρκοζί και Ολάντ, σύμφωνα με δημοσκόπηση.

Ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και ο βασικός αντίπαλός του σοσιαλιστής Φρανσουά Ολάντ συγκεντρώνουν το ίδιο ποσοστό σε δημοσκόπηση ενόψει των προεδρικών εκλογών του επόμενου Απριλίου.
 
Η δημοσκόπηση από την εταιρία CSA δίνει στον Σαρκοζί 26% της πρόθεσης ψήφου, το ίδιο και στον Ολάντ αν εκείνος θα είναι ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος για την γαλλική προεδρία.
 
Ο Σαρκοζί είδε την δημοτικότητά του να αυξάνεται από τον Μάιο, μετά τη σύλληψη στη Νέα Υόρκη του Ντομινίκ Στρος-Καν με τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης, γεγονός που τον έθεσε εκτός διεκδίκησης του χρίσματος του Σοσιαλιστικού Κόμματος.
 
Η δημοσκόπηση δείχνει ότι ο Σαρκοζί, που δεν έχει ακόμα ανακοινώσει επισήμως της υποψηφιότητά του, κέρδισε τρεις ποσοστιαίες μονάδες από τον Ιούνιο. Αντίθετα ο Ολάντ έχασε μια.
 
Ο Ολάντ θεωρείται, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, ο επικρατέστερος υποψήφιος των Σοσιαλιστών απέναντι στην Μαρτίν Ομπρί, ηγέτιδα του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Ανάμεσα στους ψηφοφόρους της Αριστεράς, η Ομπρί υπολείπεται δύο ποσοστιαίων μονάδων του Ολάντ.
 
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουλίου σε δείγμα 1.005 ατόμων άνω των 18 ετών.   Διαδώστε αυτό το άρθρο