Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σαρκοζί σε Ομπάμα: «Ο Νετανιάχου είναι ψεύτης»

Σαρκοζί σε Ομπάμα: «Ο Νετανιάχου είναι ψεύτης»
ΦΩΤΟ REUTERS
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.11.2011 | 10:45
Πρώτη δημοσίευση: 08.11.2011 | 10:45

Ακόμη και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Ο Νικολά Σαρκοζί, ως αρχηγός κράτους, θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα πριν μιλήσει για οποιονδήποτε!

Κάπως έτσι την... πάτησε ο Γάλλος πρόεδρος, όταν σε προσωπική συζήτηση που είχε με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μπαράκ Ομπάμα κατά τη Σύνοδο Κορυφής τη G20 στις Κάννες, αποκάλεσε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό «ψεύτη».

«Δεν μπορώ ούτε να τον δω πλέον, είναι ψεύτης» φέρεται να είπε ο Σαρκοζί στον Ομπάμα, αλλά τα λόγια του έφτασαν στα αυτιά δημοσιογράφων και η συζήτηση αποκαλύπτεται στην ιστοσελίδα Arret.

«Εσύ τον έχεις βαρεθεί, αλλά εγώ έχω να κάνω μαζί του σε καθημερινή βάση!», ήταν η απάντηση του Αμερικανού προέδρου σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η οποία δεν προσδιορίζει εάν υπάρχει ηχητική καταγραφή της συνομιλίας. Λέει μόνο ότι η συζήτηση των δυο ανδρών έφτασε τυχαία στα αυτιά των δημοσιογράφων.

Πως; Οι διοργανωτές έδωσαν νωρίτερα απ’ ό,τι έπρεπε τις συσκευές για την παρακολούθηση της ταυτόχρονης μετάφρασης για την κοινή συνέντευξη Τύπου Σαρκοζί και Ομπάμα και ορισμένοι δημοσιογράφοι έβαλαν... πρόωρα τα ακουστικά στα αυτιά τους, ακούγοντας μερικά λόγια από τη συνομιλία.

Πολλοί δημοσιογράφοι επιβεβαίωσαν το περιεχόμενο της ιδιωτικής συνομιλίας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.   Διαδώστε αυτό το άρθρο