Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Σατανικό! Η Jolie ήθελε μάρτυρα την Aniston εναντίον του Pitt!

Σατανικό! Η Jolie ήθελε μάρτυρα την Aniston εναντίον του Pitt!

Είναι μία κίνηση… ματ, ή αλλιώς ένας μεγάλος “πονοκέφαλος” για τον Brad Pitt. Δημοσίευμα αναφέρει πως ο 52χρονος ηθοποιός ενδέχεται να δει την… πρώην (Aniston) να καταθέτει για λογαριαμό της… οσονούπω πρώην (Jolie) για το διαζύγιο!

“Ήταν μία μοχθηρή και αδίστακτη κίνηση από την πλευρά της Angelina Jolie”, λέει μία πηγή του radaronline.com, η οποία και έριξε τη “βόμβα”!

Γιατί μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η πληροφορία που μεταφέρει στο γνωστό σκανδαλοθηρικό μέσο κι αυτή δεν είναι άλλη από το ότι η Angelina Jolie προσπαθεί να δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου πλεκτάνη, εμπλέκοντας στο διαζύγιό της από τον Brad Pitt, την πρώην σύζυγό του, Jennifer Aniston!

Η Angelina σκόπευε να δώσει εντολή στη νομική της ομάδα να επιδώσει κλήτευση για κατάθεση στην Jennifer Aniston“, αποκάλυψε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως με αυτό τον τρόπο ήθελε να ασκήσει… στενό μαρκάρισμα στην άλλοτε σύζυγο του 52χρονου ηθοποιού σχετικά με καταχρήσεις -ποτών και ναρκωτικών- που έκανε εκείνος στο παρελθόν.

Ένα ακόμη κομμάτι που η Jolie ήθελε να φέρει στο προσκήνιο, είναι το ενδεχόμενο να έχει ο Pitt (και) προβλήματα διαχείρησης θυμού.

Εδώ να σημειώσουμε πως εάν κάποιος κλητευθεί δεν έχει το δικαίωμα να μην παραστεί στο δικαστήριο, συνεπώς το κατά πόσο θα επαληθευτεί η συγκεκριμένη είδηση, μένει να φανεί…

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε