Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σε κώμα ο Τσάβες, σύμφωνα με δημοσίευμα

Σε κώμα ο Τσάβες, σύμφωνα με δημοσίευμα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.01.2013 | 20:18
Πρώτη δημοσίευση: 02.01.2013 | 20:18

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, έχει μπει τις τελευταίες ημέρες σε τεχνητό κώμα, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ABC.

Η τελευταία επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε ο Τσάβες, για αφαίρεση όγκου έγινε στις 10 Δεκεμβρίου σε νοσοκομείο της Αβάνας και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τις τελευταίες μέρες κρατιέται ζωντανός με μηχανική υποστήριξη.

Πηγές τις οποίες δεν κατονομάζει η ισπανική εφημερίδα ανέφεραν πως οι Ρώσοι γιατροί που τον εγχείρησαν δήλωσαν ότι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας αναπνέει μέσα από μηχάνημα και τρέφεται ενδοφλέβια καθώς βρίσκεται σε καταστολή. 

Οι γιατροί σκέφτονται να σταματήσουν την τεχνητή υποστήριξη, αναφέρει η  εφημερίδα ABC  και το ρεπορτάζ συνεχίζει περιγράφοντας την κατάσταση της υγείας του  «κρίσιμη, καθώς ο ασθενής δεν ανταποκρίνεται στα αντιβιοτικά, και είναι σε καταστολή εδώ και τρεις εβδομάδες, με τεχνητή υποστήριξη στην αναπνοή του».

Όμως παρά τις πληροφορίες περί της κρισιμότητας της κατάστασης του Τσάβες ο αντιπρόεδρος της χώρας Νίκολας Μαδούρο, συνεχίζει να διαψεύδει τις πληροφορίες περί δραματικής επιδείνωσης της υγείας του ασθενούς προέδρου της Βενεζουέλας. 

Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο Νίκολας Μαδούρο, ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας  είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται σε καταστολή.

Από την πλευρά του, ο κύριος συνασπισμός της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας ζήτησε σήμερα από την κυβέρνηση να πει "την αλήθεια" σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Τσάβες.

"Είναι σημαντικό να ενεργεί η κυβέρνηση με τέτοιον τρόπο, ώστε να της έχουμε εμπιστοσύνη. Είναι σημαντικό το να πει την αλήθεια", ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο γενικός γραμματέας του Συνασπισμού για τη Δημοκρατική Ενότητα, Ραμόν Γκιγιέρμο Αβελέντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίπλοκες στην υγεία του Ούγκο Τσάβες

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Ούγκο Τσάβες

   Διαδώστε αυτό το άρθρο