Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Σε τεχνητό κώμα η γυναίκα – σύμβολο των επιθέσεων στις Βρυξέλλες

Σε τεχνητό κώμα η γυναίκα – σύμβολο των επιθέσεων στις Βρυξέλλες

Η φωτογραφία της μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις έκανε τον γύρο του κόσμου, με την Ινδή αεροσυνοδό να γίνεται το σύμβολο των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες.

Με βλέμμα χαμένο, ρούχα σκισμένα, σκόνη στα μαλλιά της και αίμα να τρέχει από το πρόσωπό της, η Nidhi Chaphekar, αεροσυνοδός της Jet Airways, έγινε το πρόσωπο των επιθέσεων στις Βρυξέλλες. Η αεροσυνοδός που τραυματίστηκε από τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

“Ο γιατρός της έχει επιβεβαιώσει πως η Nidhi Chaphekar είναι σε σταθερή κατάσταση και όχι σε κώμα. Αναρρώνει και βρίσκεται σε καταστολή”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Jet Airways. H 40χρονη μητέρα δύο παιδιών υπέστη εγκαύματα και έσπασε το πόδι της στις εκρήξεις που σημειώθηκαν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Στο πλευρό της στο νοσοκομείο βρίσκεται ο σύζυγός της που ταξίδεψε από τη Βομβάη στο Παρίσι και από εκεί έφτασε οδικώς στις Βρυξέλλες.

Η Nidhi Chaphekar είχε φτάσει στον τερματικό για μια πτήση στο Newark των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής όταν σημειώθηκαν οι εκρήξεις που σκότωσαν και ακρωτηρίασαν δεκάδες ανθρώπους. Η μητέρα δύο παιδιών εργάζεται ως αεροσυνοδός για την Jet Airways τα τελευταία 15 χρόνια.

“Περίμενε να επιβιβαστεί σε πτήση από τις Βρυξέλλες για το Newark στις 10:15 τοπική ώρα. Είναι αεροσυνοδός. Δεν έχουμε πλήρη στοιχεία σχετικά με την έκταση των τραυματισμών της”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Jet Airways. Επιβεβαίωσαν πως βρίσκεται στο νοσοκομείο για να αναρρώσει από τα τραύματά της.

Ο συνάδερφός της Amit Motwani φέρεται να επιβεβαίωσε πως είναι ασφαλής μέσω της υπηρεσίας του Facebook. Φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να έχει τραυματιστεί στο μάτι. “Δύο μέλη του προσωπικού μας έχουν τραυματιστεί από την έκρηξη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Και οι δύο αναρρώνουν από τα τραύματά τους στο νοσοκομείο”.

“Εργαζόμαστε πολύ στενά με την ινδική πρεσβεία και είναι σε επαφή με τον πρέσβη για να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα ώστε να επιστρέψουν οι άνθρωποί μας από τις Βρυξέλλες. Η Jet Airways ακύρωσε τις πτήσεις από και προς τις Βρυξέλλες”, ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Πηγή: Ndtv

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε