Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Σεφ τύφλωσε πελάτη που παραπονέθηκε για το φαγητό! [vid]

Σεφ τύφλωσε πελάτη που παραπονέθηκε για το φαγητό! [vid]

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε εστιατόριο με σεφ να ρίχνει ένα μπωλ τσίλι στο πρόσωπο πελάτη μετά την κριτική για το φαγητό του.

Ο 46χρονος David Evans υποστηρίζει ότι τυφλώθηκε από τη σκόνη τσίλι που του πέταξε στα μάτια ο εξοργισμένος σεφ. Όλα ξεκίνησαν όταν πήγε για φαγητό με τη γυναίκα του Michelle στο Prince of Bengal το βράδυ του Σαββάτου. “Πήραμε το ορεκτικό που δεν ήταν πολύ καλό αλλά το φάγαμε και δεν είπαμε τίποτα στον σερβιτόρο”, σημείωσε η 47χρονη Michelle. “Όταν ήρθαν τα κύρια πιάτα, το κρέας δεν ήταν καθόλου καλό και όταν μας ρώτησε ο σερβιτόρος πως είναι το φαγητό μας του είπαμε ότι το κρέας ήταν πολύ σκληρό και σαν καουτσούκ”.

“Ο Ινδός σεφ ήρθε στο τραπέζι και ήταν εξαιρετικά αγενής και επιθετικός, κατηγορώντας μας πως δεν θέλουμε να πληρώσουμε το φαγητό. Είπαμε ότι θα φάμε το υπόλοιπο φαγητό αλλά πως το κρέας δεν τρωγόταν. Άρχισε να με βρίζει και ο David του είπε “δεν υπάρχει λόγος να βρίζεις τη γυναίκα μου” και του ζήτησε να απολογηθεί μετά τη σκηνή.

Ο σεφ πήρε ένα μεγάλο μπωλ με σκόνη τσίλι και του το πέταξε στο πρόσωπο. Αρχικά νόμιζε ότι είχε τυφλωθεί και δεν ήξερε τι του είχε ρίξει. Έτρεμε από το σοκ και πίστευε ότι θα τυφλωθεί. Ήταν φριχτό. Είπε ότι ποτέ δεν είχε νιώσει ξανά τέτοιο πόνο στη ζωή του και ήταν εξαιρετικά στενοχωρημένος. Κανένας από το προσωπικό δεν τον βοήθησε ούτε ρώτησε αν είναι καλά. Έριξε νερό στο πρόσωπό του μέχρι να φτάσει η αστυνομία και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε άμεσα στα Επείγοντα”.

“Του έκαναν πολλές πλύσεις στα μάτια του που ήταν κατακόκκινα, με τον γιατρό να εξηγεί πως αν δεν του είχαν παρασχεθεί άμεσα οι πρώτες βοήθειες τα πράγματα θα ήταν πολύ επικίνδυνα. Το τσίλι είχε κάψει το δέρμα στα χέρια και το στήθος του. Θα συνεχίσει να υποβάλλεται σε φαρμακευτική αγωγή για τα μάτια μέχρι που ο γιατρός να δει βελτίωση. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη και από τότε έχω διαβάσει αρκετές κακές κριτικές για αυτόν τον άντρα. Θέλουμε όλοι να μάθουν για αυτό και για το τι συνέβη”.

Η μητέρα δύο παιδιών δήλωσε πως ο David θα συνεχίσει να κάνει εξειδικευμένες εξετάσεις και παίρνει σταγόνες για να καταστείλει τη σοβαρή αντίδραση του σώματός του στο τσίλι. Δεν βρέθηκε διαθέσιμος εκπρόσωπος του Prince of Bengal να σχολιάσει το περιστατικό, με την αστυνομία της Νότιας Ουαλίας να μην έχει προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε