Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σεξ – ερωτικά τρίγωνα – δολοφονίες και μια περιουσία 400 εκατομμυρίων

Ο πολυεκατομμυριούχος Αυστραλός επιχειρηματίας Χέρμαν Ροκφέλερ που δολοφονήθηκε μετά από λογομαχία για μια

ομαδική ερωτική συνεύρεση που δεν έγινε, δεν άφησε διαθήκη.

  Άφησε όμως μια κληρονομιά 400 εκατομμυρίων δολαρίων την οποία εκτός από την σύζυγό του ενδέχεται να διεκδικήσουν κι άλλοι.

  Ανάμεσά τους και μια πρώην ερωμένη του με την οποία είχε πολύχρονο δεσμό. Όπως είναι γνωστό η άγρια δολοφονία του Ροκφέλερ πριν από μερικούς μήνες έγινε αιτία να αποκαλυφθεί η γεμάτη ερωτικά μυστικά, τριπλή ζωή που ζούσε για δεκαετίες. Οταν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον περασμένο Ιανουάριο, ακόμη και η επί 27 έτη ερωμένη του δεν φανταζόταν καν πως λίγο καιρό μετά θα μάθαινε πως οι ερωτικές αναζητήσεις του αγαπημένου της δεν… περιορίζονταν μόνο στην ίδια. Προχωρούσαν στις “διακριτικές” ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις.

    Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται η 41χρονη Μπερναντέτ Ντένι και ο 57χρονος σύντροφός της Μάριο Σέμπρι, που ομολόγησαν την αποτρόπαια πράξη τους.

    Αιτία για να δολοφονήσουν τον Χέρμαν Ροκφέλερ, έπειτα από τον σύντομο διαπληκτισμό που είχαν μαζί του, όταν εκείνος κατέφθασε στο σπίτι τους, ήταν το γεγονός πως ο “Αντι Κίνγκστον” (έτσι τους παρουσιάστηκε) πήγε στο ερωτικό ραντεβού μόνος, χωρίς να φέρει μαζί του τη δική του παρτενέρ.

    Στην ανακάλυψη των δολοφόνων, σύμφωνα με τις αυστραλιανές αρχές, καταλυτικό ρόλο δεν έπαιξε η νόμιμη σύζυγός του, αλλά η ερωμένη του Λίζα, που ήταν και ο μοναδικός άνθρωπος που γνώριζε πως ο Ροκφέλερ διατηρούσε κρυφό κινητό τηλέφωνο. Τελικά αποκαλύφθηκε πως κατείχε πέντε μυστικά κινητά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε