Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Sex machine ο Καβαλιέρε - Έξι φορές κάνει σεξ την εβδομάδα

Sex machine ο Καβαλιέρε - Έξι φορές κάνει σεξ την εβδομάδα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.07.2011 | 20:58
Πρώτη δημοσίευση: 06.07.2011 | 20:38

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που φροντίζει πολύ να καλλιεργεί τη φήμη του γόη, συχνά κάνει άσεμνα αστεία για τις αρετές του ως Δον Ζουάν.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι ένας "ανώτερος άνθρωπος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά" που μπορεί να έχει "έξι σεξουαλικές επαφές την εβδομάδα", αλλά θα πρέπει να αναπαύεται την έβδομη ημέρα, υποστήριξε ένας γιατρός του ιταλού πρωθυπουργού σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα.

"Μπορεί να έχει έξι σεξουαλικές επαφές την εβδομάδα, δεν είναι υπερβολή", είπε στο περιοδικό "Novella 2000" ο Δρ. Ουμπέρτο Σκαπανίνι, που είναι και μέλος του κόμματος του "Καβαλιέρε", Ο Λαός της Ελευθερίας (PDL).

"Αυτός ο εβδομαδιαίος μέσος όρος δεν είναι και λίγος, ειδικά για έναν άνθρωπο 74 ετών, που ‘νίκησε’ επίσης έναν όγκο στον προστάτη", προσθέτει ο γιατρός που δηλώνει στο εβδομαδιαίο περιοδικό ότι μίλησε με τον Μπερλουσκόνι για ενέσεις στη βάση του πέους, και του έδωσε μια μόνο συμβουλή για να κρατήσει ανέπαφη την ενέργεια του: έναν υπνάκο 45 λεπτών κάθε απόγευμα.

Εν αναμονή του διαζυγίου του από την Βερόνικα Λάριο, δικάζεται στο Μιλάνο με την κατηγορία ότι πλήρωσε μια ανήλικη, τη Ρούμπι Καρίμα, για να κάνει σεξ μαζί της.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο