Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Σφαγή στο Λ.Α.! – 8 νεκροί από εισβολή ενόπλου σε κομμωτήριο

Ακόμη ένα περιστατικό βίας συγκλονίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες. Βαριά οπλισμένος άνδρας εισέβαλε σε κομμωτήριο και σκότωσε 8 ανθρώπους. Ένας ακόμη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση!

Η πόλη των αγγέλων έγινε… ξαφνικά κόλαση. Το κομμωτήριο Meritage βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του Λος Άντζελες. Όλα έδειχναν να κυλούν στους καθημερινούς ρυθμούς. Μέχρι που μπήκε στο κατάστημα ένας μεσήλικας, με μούσι και οπλισμένος.

Άνοιξε πυρ αδιακρίτως. Μια γυναίκα κατάφερε να κλειστεί στο μέρος όπου γίνονταν οι περιποιήσεις πρόσωπου. Σώθηκε. Ένας άλλος εργαζόμενος κλείστηκε σε άλλο χώρο του μαγαζιού. Τραυματίστηκε.


Κάποιοι από τους συναδέλφους τους δεν είχαν την τύχη τους. Τραυματίστηκαν θανάσιμα από τα πυρά του δράστη. Σύμφωνα με το Fox News ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους 8. Δεν αποκλείεται όμως να αυξηθεί. Τουλάχιστον ένα από τα θύματα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι μεσήλικας και μπήκε οπλισμένος στο κομμωτήριο για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του, η οποία εργαζόταν εκεί. Αλλά εκείνη φέρεται να μην ήταν στο μαγαζί την ώρα του μακελειού.



Αφού σκόρπισε το θάνατο, ο δράστης μπήκε στο φορτηγάκι του κι έφυγε. Όμως συνελήφθη σε ένα φανάρι, μισό μίλι από τον τόπο του μακελειού. Κατά τη σύλληψή του δεν προέβαλε αντίσταση. Στο φορτηγάκι που οδηγούσε βρέθηκαν κι άλλα όπλα, τα οποία κατασχέθηκαν από την αστυνομία.




Σοκαριστικό είναι κι ακόμη ένα στοιχείο: στο Σιλ Μπιτς, μια ήσυχη πόλη 30 μίλια έξω από το Λος Άντζελες, είναι σημειωθεί μια (!) ανθρωποκτονία πέρυσι και καμία τα προηγούμενα τρία χρόνια!

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: REUTERS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε