Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Σφαγίασαν τον προπονητή των NY Red Bulls στην καρδιά της Νέας Υόρκης! (VIDEO)

Ο 25χρονος Μάικλ Τζόουνς
Ο 25χρονος Μάικλ Τζόουνς

Δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι Νεοϋορκέζοι που την περασμένη Κυριακή έτυχε να βρεθούν σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, στη Union Square.

Ένας νεαρός άνδρας στο δρόμο, πνιγμένος στο ίδιο του το αίμα. Ήταν ο 25χρονος Μάικλ Τζόουνς, προπονητής ποδοσφαίρου στην ακαδημίες των New York Red Bulls.
Το βρήκαν στη 14η οδό, περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα, με κομμένο το λαιμό και μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Στην αρχή, νόμιζαν πως πρόκειται για μια από τις φιγούρες του Halloween. «Είχε το τηλέφωνό του κοντά και πιστέψαμε ότι αν προσπαθούσαμε να το πάρουμε, να πεταγόταν», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας

Ο δολοφόνος του έκοψε το λαιμό. Αλλά δεν του ήταν αρκετό. Συνέχισε να τον μαχαιρώνει αλλεπάλληλα στο στήθος, στο λαιμό, στο κεφάλι, ακόμη και στην καρδιά, ενώ του έκοψε και το αυτί. Ο 25χρονος προπονητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλά διέγνωσαν το θάνατο του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης είναι Λατίνος, 25-30 ετών, με μακριά σκούρα μαλλιά, τα οποία είχε πιασμένα αλογοουρά.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα video από κάμερα ασφαλείας όπου φαίνεται ο ύποπτος να απομακρύνεται από τον τόπο του εγκλήματος, περπατώντας απόλυτα ήρεμος, να κοιτά πάνω από τον δεξιό του ώμο προς το σημείο όπου βρισκόταν το θύμα και βάζοντας το μαχαίρι με το οποίο τον σφαγίασε στην τσέπη του, γράφει η New York Daily News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δολοφόνησαν μεταλλωρύχο από … λάθος!

Βρετανία: Συνέλαβαν 46χρονο για δολοφονία 5χρονου κοριτσιού

Μυστικός πράκτορας του Σαρκοζί ο δολοφόνος του Καντάφι;

Βρήκαν δημοσιογράφο θαμμένη σε χωματόδρομο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε