Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σφοδρή κακοκαιρία στην Ευρώπη - Έκλεισε το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης (ΦΩΤΟ)

Σφοδρή κακοκαιρία στην Ευρώπη - Έκλεισε το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης (ΦΩΤΟ)
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 12.03.2013 | 16:18
Πρώτη δημοσίευση: 12.03.2013 | 15:44

Η Γαλλία, η Βρετανία, το Βέλγιο, η Ολλανδία και η Γερμανία πλήττονται από τις σφοδρές χιονοπτώσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης έκλεισε προσωρινά, ενώ ανεστάλη και η λειτουργία των τρένων Eurostar.

Περίπου 200 ως 300 πτήσεις ματαιώθηκαν καθώς η κακοκαιρία εμπόδιζε τις προσπάθειες εκχιονισμού των διαδρόμων και εμπόδιζε τα πληρώματα των αεροσκαφών να φτάσουν εγκαίρως στην εργασία τους.

"Από τις 11:20 (12:20 ώρα Ελλάδας) δεν γίνονται πλέον προσωρινά προσγειώσεις ούτε απογειώσεις", δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου. "Εκτός από τις χιονοπτώσεις, έχει σχηματισθεί πάγος στους διαδρόμους", πρόσθεσε.Εκτός από την περιφέρεια της Φρανκφούρτης, η βόρεια Γερμανία αλλά και η δυτική και η περιφέρεια του Βερολίνου πλήττονται από τις χιονοπτώσεις, εξαιτίας των οποίων έχουν σημειωθεί πολλά τροχαία ατυχήματα και προβλήματα στα μέσα μαζικής μεταφοράς.Ασυνήθιστες για την εποχή χιονοπτώσεις δημιουργούν σήμερα προβλήματα στη βορειοδυτική Ευρώπη, παραλύοντας τις μεταφορές, προκαλώντας διακοπές της ηλεκτροδότησης σε χιλιάδες νοικοκυριά και αποκλείοντας οδηγούς στους παγωμένους δρόμους.Η Γαλλία, η Βρετανία, το Βέλγιο, η Ολλανδία και η Γερμανία έχουν πληγεί περισσότερο από την ασυνήθιστη αυτή κακοκαιρία καθώς πλησιάζει η άνοιξη. Η κυκλοφορία των τρένων Eurostar, ανάμεσα στη Γαλλία και τη Βρετανία, διακόπηκε σήμερα εξαιτίας των χιονοπτώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλη του... χιονιού το Παρίσι – Προβλήματα από το χιονιά σε όλη τη Γαλλία (ΦΩΤΟ)

Τέσσερις νεκροί στις ΗΠΑ από τον χιονιά

Ανεμοστρόβιλος πήρε και... σήκωσε το Μισισίπι! Εντυπωσιακές εικόνες (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία σε Σλοβενία και Κροατία


Tags: ΒΕΛΓΙΟ

   Διαδώστε αυτό το άρθρο