Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σίγησε η φωνή της Amy Winehouse – Ηταν μόλις 27 χρόνων

– Νεκρή σε διαμέρισμα στο Λονδίνο βρέθηκε η 27χρονη τραγουδίστρια
– Αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα με αλκοόλ και απαγορευμένες ουσίες
– Ηταν η πιο βραβευμένη βρετανίδα τραγουδίστρια
– Πρόσφατα ακύρωσε όλη της την περιοδεία – Θα ερχόταν και στην Ελλάδα

Νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο βρέθηκε η Amy Winehouse. Την 27χρονη τραγουδίστρια βρήκαν λίγο πριν τις 15.00, ώρα Γκρίνουιτς (18.00 ώρα Ελλάδας), τα μέλη των υπηρεσιών εκτάκτων περιστατικών.

Έως στιγμής δεν έχει εκδοθεί ανακοίνωση, που να αναφέρει τα αίτια θανάτου της νεαρής καλλιτέχνιδας. Σύμφωνα με το βρετανικό SKYNEWS η πιθανότερη αιτία θανάτου είναι η υπερβολική δόση ναρκωτικών. Νωρίτερα, ξένα πρακτορεία μεταδίδοντας την είδηση του θανάτου της, σχολίασαν πως η προσωπική της υγεία αντιμετώπισε «προβλήματα με το αλκοόλ και με τις ναρκωτικές ουσίες».

«Εξελίσσεται, ήδη, έρευνα για τα αίτια θανάτου», αναφέρει από την πλευρά της η Σκότλαντ Γιάρντ.

Η τραγουδίστρια είχε βγει από κλινική αποτοξίνωσης τον περασμένο Μάιο. Μάλιστα τον περασμένο μήνα ήταν να δώσει συναυλία στην Αθήνα αλλά ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή, αφού το προηγούμενο βράδυ, σε άλλη συναυλία στο Βελιγράδι, δεν είχε καταφέρει να πει ούτε ένα τραγούδι προκαλώντας την οργή του κόσμου, καθώς εμφανίσθηκε στη σκηνή τρεκλίζοντας και αδυνατώντας να θυμηθεί τους στίχους των τραγουδιών της.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Ουάϊνχάουζ έγινε την Τετάρτη, 20 Ιουλίου. Η 27χρονη τραγουδίστρια πήγε να συμπαρασταθεί στη συναυλία της βαφτισιμιάς της, Ντιόν Μπρόμφιλντ, στο «Ράουντχάουζ», στο Κάμντεν. Χόρεψε επί σκηνής γι’ αρκετή ώρα με την Μπρόμφιλντ, ενθαρρύνοντας μάλιστα το κοινό να αγοράσει τον τελευταίο της δίσκο.

Η Εϊμι Τζέϊντ Γουαινχάουζ γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1983. Ξεχωριστή φωνή, λατρεύτηκε από την πρώτη στιγμή σε όλο τον κόσμο.


Amy Winehouse – Back To Black by Universal_Music_Greece

Εδωσε άλλον αέρα στην μουσική R&B, την soul και την jazz.


Amy Winehouse – Valerie by poum

Το πρώτο της άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2003 με τον τίτλο Frank και αμέσως κέρδισε υποψηφιότητες για βραβεία.
‘Ομως η διαφορά έγινε με το άλμπουμ Back to Black με το οποίο κέρδισε 5 βραβεία Grammy.
Αυτός ο αριθμός βραβείων έκανε την Γουάϊνχαουζ να γίνει η πρώτη βρετανίδα τραγουδιστρια που κερδίζει 5 Grammy.


iConcerts – Amy Winehouse – Rehab (live) by iConcerts

Τα βραβεία δεν είχαν τελειωμό για την Γουάϊνχαουζ και το άλμπουμ της έγινε το 3ο άλμπουμ σε πωλήσεις στην δεκαετία του 2.000.

Θεωρείται “υπέυθυνη” για την αναγέννηση της βρετανικής μουσικής αλλά και για το γεγονός οτι έφερε ξανά στο προσκήνιο τις σολο ερμηνείες από γυναίκες μουσικούς.

Ηταν η μούσα του Karl Lagerfeld, όμως τα προβλήματά της με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά την έκαναν συχνά πρωτοσέλιδο στα ταμπλόϊντ με την ακραία συμπεριφορά της. Αίσθηση είχε κάνει ένα βίντεο που είχε δώσει στην δημοσιότητα η εφημερίδα The Sun που την δείχνει να καπνίζει κράκ.


Amy Winehouse fume du crack. by lezappingduweb

Δυστυχώς, οι εθισμοί της δεν της επέτρεψαν να ξαναμπεί στο στούντιο και να χαρίσει άλλο ένα μουσικό διαμάντι στα εκατομμύρια των θαυμαστών της.

Μεγαλύτερες επιτυχίες της το Rehab, Back to Black, I’m no good.

Δηλώσεις, γεμάτες συγκίνηση, για τον πρόωρο θάνατο της 27χρονης Βρετανίδας τραγουδίστριας Εϊμι Ουαϊνχάουζ, έκαναν οι συνάδερφοί της Κέλι Όσμπορν και Λι Αν Ράιμς, ο γνωστός παρουσιαστής ψυχαγωγικών προγραμμάτων στη βρετανική τηλεόραση, Πιρς Μόργκαν, αλλά και η Σάρα Μπράουν, η σύζυγος του τέως πρωθυπουργού Γκόρντον Μπράουν.

«Τώρα, που μιλώ, ανασαίνω δύσκολα, κλαίω πολύ, αφού έχασα μία από τις καλύτερές μου φίλες. Ποτέ δεν θα λησμονήσω, ποια πραγματικά υπήρξες», δήλωσε η Κέλι Όσμπορν.

Διαβάστε επίσης

Ακυρώθηκε τελικά η συναυλία της Amy Winehouse στη χώρα μας!

Το ποτό έστειλε ξανά την Amy Winehouse στο νοσοκομείο

Κατέρρευσε …ξανά στο σπίτι της η Amy Winehouse!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε