Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σίλβιο: “Είστε τηλεοπτικός οίκος ανοχής”

Έξαλλος έγινε ο Καβαλιέρε από ιταλική τηλεοπτική εκπομπή που χθες βράδυ ήταν στον αέρα και είχε θέμα τα ροζ σκάνδαλα. Πήρε τηλέφωνο και βγήκε στον αέρα και τα έψαλε κανονικά!
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στη σκιά των επιπτώσεων του Ρούμπιγκεϊτ, παρενέβη ζωντανά χθες τη νύκτα σε τηλεοπτική εκπομπή, που ήταν αφιερωμένη στο σκάνδαλο, και έξαλλος την χαρακτήρισε “τηλεοπτικό οίκο ανοχής”.
 
Ο πρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης παρενέβη τηλεφωνικά στο τέλος της εκπομπής L’Infidele, του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου Telecom Italia, κανάλι 7, και επετέθη στον παρουσιαστή λέγοντάς του ότι έκανε την εκπομπή με τρόπο “αξιοκαταφρόνητο, επονείδιστο, αποκρουστικό” με βάση “λανθασμένες απόψεις, μακριά από την πραγματικότητα και την αλήθεια”.
 
Χωρίς να σταματήσει και να ακούσει την απάντηση του δημοσιογράφου, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που κατηγορείται σε αυτήν την υπόθεση για εκπόρνευση ανηλίκου και κατάχρηση εξουσίας, συνέχισε: “λέτε πράγματα διαστρεβλωμένα και εγώ ξέρω τι λέω, ενώ εσείς δεν ξέρετε”.
 
Οργισμένος , ο δημοσιογράφος τον αποκάλεσε αγροίκο και τον προέτρεψε να παρουσιασθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, αντί να ξεθυμαίνει στην τηλεόραση.
 
Ο ιταλός πρωθυπουργός κατηγορείται ότι πλήρωσε για τις υπηρεσίες της Ρούμπι, κατά κόσμον Καρίμα Ελ Μάχρουγκ, μίας Μαροκινής, η οποία την εποχή των γεγονότων ήταν ανήλικη και ότι την αποφυλάκισε όταν είχε συλληφθεί για κλοπή.
 
Μπερλουσκόνι και Ρούμπι διέψευσαν ότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις, αλλά ο Τύπος δημοσίευσε καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δεκάδες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και μαρτυρίες ενοχοποιητικές για τον Καβαλιέρε.
 
Σύμφωνα με τις διαρροές αυτές, πολλές νεαρές γυναίκες διηγήθηκαν ότι συμμετείχαν σε στριπτίζ και πάρτυ οργίων με αντάλλαγμα υψηλές χρηματικές αμοιβές, δωρεάν στέγη, κοσμήματα και άλλα δώρα.
 
Ο Μπερλουσκόνι υπερασπίσθηκε τον εαυτό του κατηγορώντας την εισαγγελία του Μιλάνου ότι εκμεταλλεύεται πολιτικά την υπόθεση και αρνήθηκε να καταθέσει.
 
Ο καρδινάλιος Αντζελο Μπανιάσκο , αρχηγός της καθολικής εκκλησίας της Ιταλίας και με μεγάλη επιρροή στην ιταλική πολιτική σκηνή ανακάλεσε χθες σε τάξη τον Μπερλουσκόνι, προσθέτοντας τη φωνή του με το κύμα αποδοκιμασίας που έχει προκαλέσει το σκάνδαλο στην Ιταλία.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε