Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Σίλβιο: “Η κ.Μπρέσο είναι…άχαρη”!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS
Νέο “κρούσμα” της σεξιστικής συμπεριφοράς του Μπερλουσκόνι.

 

Στόχος του αυτή τη φορά ήταν μια υποψήφια της αριστεράς στις περιφερειακές εκλογές, της οποίας την εξωτερική εμφάνιση χαρακτήρισε άχαρη. Εκείνη απάντησε στα προσβλητικά του σχόλια λέγοντας ότι “διατηρείται καλύτερα από εκείνον, ακόμα και χωρίς λίφτινγκ”.
 
Η Μερτσέντες Μπρέσο, υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος (αριστερό) στο Πιεμόντε της βόρειας Ιταλίας, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα La Repubblica αναφέρθηκε στις πολυάριθμες αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί ο Μπερλουσκόνι.
 
“Γνωρίζετε γιατί η κα Μπρέσο είναι πάντα κακοδιάθετη; Γιατί όταν σηκώνεται το πρωί και κοιτάζεται στον καθρέφτη για να μακιγιαριστεί βλέπει πώς είναι. Κι έτσι η ημέρα της έχει ήδη χαλάσει”, τόνισε ο Μπερλουσκόνι χθες το βράδυ σε προεκλογική συγκέντρωση στο Τορίνο.
 
Η κα Μπρέσο δεν τού χαρίστηκε:”Οσο για το μακιγιάζ, χρησιμοποιώ λίγο γιατί το έχω λιγότερο ανάγκη από τον Μπερλουσκόνι”, για τον οποίο είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί καθημερινά μέικ απ για να δείχνει ηλιοκαμένος.
 
Οι ιταλικές περιφερειακές εκλογές στις 28 και 29 Μαρτίου αφορούν 13 ιταλικές περιοχές. Στο Πιεμόντε, η κα Μπρέσο είναι αντίπαλος του Ρομπέρτο Κότα, υποψήφιου της Λέγκας του Βορρά, την οποία υποστηρίζει ο Λαός της Ελευθερίας του Μπερλουσκόνι.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε