Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Simpsons “διαλύουν” Τραμπ για τις 100 πρώτες ημέρες του! [vid]

Φωτό: Facebook / The Simpsons
Φωτό: Facebook / The Simpsons

Ένα… πολυαναμενόμενο επεισόδιο της εμβληματικής σειράς “The Simpsons” και μία πρόγευση με το trailer των 85 δευτερολέπτων για τις 100 πρώτες ημέρες του Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο. Και τι… δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο επεισόδιο!

Το Σάββατο, 29.04.2017 ο Ντόναλντ Τραμπ συμπληρώνει 100 ημέρες ως ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Μέσα σε αυτές, πρόλαβε να (προσπαθήσει να) “ξηλώσει” κάποια από τα εμβληματικότερα νομοσχέδια του προκατόχου του, Μπαράκ Ομπάμα, να εμπλακεί σε επικίνδυνα “παιχνίδια” βομβαρδισμών, να ανεβάσει την ένταση με τη Βόρεια Κορέα και να “εξανεμίσει” το όποιο καλό κλίμα υπήρχε με τη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, αφού πλέον οι σχέσεις των δύο χωρών μοιάζουν “παγωμένες”.

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και η σταθερή αμφισβήτηση στο πρόσωπό του από εκατομμύρια αμερικανούς πολίτες, που με κάθε ευκαιρία βρίσκονται στους δρόμους για να διαδηλώσουν εναντίον του…

Οι πρώτες 100 ημέρες στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, λοιπόν, αποτελούν και το βασικό αντικείμενο του επερχόμενου επεισοδίου της εξαιρετικής, πολυβραβευμένης και μίας εκ των μακροβιότερων αμερικανικών τηλεοπτικών εκπομπών (σ.σ. μετράει ήδη 28 χρόνια προβολής και 615 επεισόδια), “The Simpsons“.

Στον λογαριασμό της σειράς στο Facebook, έχει ήδη αναρτηθεί το trailer για το πολυαναμενόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή (30.04.2017) και από τα 85 δευτερόλεπτά του φαίνονται και οι… διαθέσεις των σεναριογράφων!

Το trailer ξεκινά δείχνοντας τον Λευκό Οίκο τη νύχτα, εν μέσω καταιγίδας, με το πλάνο να δείχνει αμέσως μετά τον εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ, να είναι… κρεμασμένος (!) δίπλα από το πόντιουμ όπου ενημερώνει τους δημοσιογράφους κι έχοντας ένα σημείωμα στο στήθος του που γράφει “παραιτούμαι“!

Στην εικόνα αυτή, η σύμβουλος του Τραμπ (και βασικό “γρανάζι” της προεκλογικής του εκστρατείας) Κελιάν Κόνγουεϊ φεύγει… τρέχοντας και λέγοντας πως “εγώ δεν τον αντικαθιστώ”!

Όλα αυτά πριν τελικά εμφανιστεί ο Τραμπ στο κρεβάτι του, διαβάζοντας τα “επιτεύγματα” των πρώτων 100 ημερών (αύξηση των ακολούθων του στο Twitter κλπ).

Δεν λείπουν τα “πειράγματα” τόσο για την… πλούσια κόμη του, όσο και για τις αυξημένες αρμοδιότητες που έχουν δοθεί στην κόρη του, Ιβάνκα Τραμπ (σ.σ. στο trailer εμφανίζεται ως νέο μέλους του Ανωτάτου Δικαστηρίου)!

Το trailer καταλήγει με το… απαισιόδοξο μήνυμα πως αυτές οι πρώτες 100 ημέρες της προεδρίας Τραμπ αποτελούν μόλις το 6,8% του χρόνου που πρέπει να διανύσουμε με τον Ντόναλντ Τραμπ πρόεδρο των ΗΠΑ!

Δείτε το trailer του επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή στις ΗΠΑ 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε