Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Σκότωσαν αστυνομικό σε σημείο ελέγχου στο Πορτ Σάιντ

REUTERS
Αστυνομικός τραυματίσθηκε θανάσιμα από πυρά αγνώστου, σε σημείο ελέγχου του στρατού, στην πόλη του Πορτ Σαίντ της Αιγύπτου. 

Ένοπλος πυροβόλησε και σκότωσε ένα στρατιωτικό την Πέμπτη στην πόλη του Πορτ Σαίντ, στη βορειό-ανατολική Αίγυπτο, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές ασφαλείας.
 
Το περιστατικό συνέβη σε μικτό σημείο ελέγχου του στρατού με την αστυνομία, όταν ένα φορτηγό και ένα αυτοκίνητο αρνήθηκαν να σταματήσουν, ανέπτυξαν ταχύτητα και οι επιβαίνοντες στα οχήματα άνοιξαν πυρ, με τουφέκια. Όπως αναφέρουν οι αρχές, οι δράστες αρχικά έριξαν στον αέρα, στη συνέχεια όμως έβαλαν κατά των ανδρών στο σημείο ελέγχου.
 
Ο Μαχμούντ, τραυματίσθηκε από τα πυρά και έχασε τελικά τη ζωή του, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικές δυνάμεις της χώρας, που είχαν αποτραβηχτεί από τους δρόμους στις 28 Ιανουαρίου,μετά τις αιματηρές συγκρούσεις με τους διαδηλωτές, που τελικά οδήγησαν στην πτώση του καθεστώτος Μουμπάρακ, επέστρεψαν στα πλήρη καθήκοντά τους αφού πρώτα απολογήθηκαν στο λαό για τη στάση που κράτησαν την περίοδο της εξέγερσης κατά του πρώην προέδρου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε