Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σκότωσαν διάσημο παρουσιαστή ειδήσεων

Σκότωσαν διάσημο παρουσιαστή ειδήσεων
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.09.2010 | 19:27
Πρώτη δημοσίευση: 06.09.2010 | 15:35

Πήγε σε μυστηριώδες ραντεβού και βρέθηκε νεκρός στο δάσος.

Μια ύποπτη δολοφονία έχει προκαλέσει αναστάτωση στο Αφγανιστάν. Ο Σάγεντ Χαμίντ Νούρι ήταν ένας από τους δημοφιλέστερους τηλεοπτικούς παρουσιαστές της χώρας.
 
Παρουσιάζε καθημερινά την τηλεφημερίδα στην εθνική ραδιοτηλεόραση (RTA), όμως ήταν παράλληλα γνωστός για τη συμμετοχή του σε οργανώσεις που αντιπολιτεύονται τον πρόεδρο Χαμίντ Καρζάι. Η δολοφονία του Νούρι έχει προκαλέσει σάλο στο Αφγανιστάν και ήδη ο Αφγανός πρόεδρος διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας για να βρεθούν οι δολοφόνοι.
 
Ο Νούρι ήταν αντιπρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Δημοσιογράφων του Αφγανιστάν.
 
"Κάποιος κάλεσε χθες το βράδυ στο τηλέφωνο τον Σάγεντ Χαμίντ Νούρι και του ζήτησε να κατέβει από το διαμέρισμά του και το πτώμα του βρέθηκε λίγο αργότερα σ' ένα μικρό δάσος κοντά στο σπίτι του", δήλωσε ο υπαρχηγός της αστυνομίας της Καμπούλ, ο Χαλιλουλάχ Νταστιάρ.
 
"Ο Νούρι αποκεφαλίσθηκε και μαχαιρώθηκε επανειλημμένα", ανακοίνωσε η αφγανική ένωση για την υπεράσπιση των δημοσιογράφων CSJ.
 
Ο Νταστιάρ δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τον αποκεφαλισμό, όμως δήλωσε πως το θύμα πρέπει να σκοτώθηκε "από έναν φίλο", επικαλούμενος το γεγονός ότι πήγε στο ραντεβού αμέσως μετά το τηλεφώνημα.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο