Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκότωσαν…κατά λάθος 102 ανθρώπους!

Σκότωσαν…κατά λάθος 102 ανθρώπους!
Έσπειραν τον πανικό στον κόσμο με λάθος….δελτίο στο ίντερνετ!

 

Όσο και αν ακούγεται τραγικό ευτυχώς στο τέλος αποδείχθηκε λάθος. Ένα δραματικό μήνυμα που ανακοίνωνε τον θάνατο 102 ανθρώπων από έκρηξη σε ένα από τα τρένα μεγάλης ταχύτητας στη Γαλλία, μεταδόθηκε σήμερα κατά λάθος στην αρχική ιστοσελίδα των γαλλικών σιδηροδρόμων, στο πλαίσιο άσκησης, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.
 
“Έκρηξη σημειώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σήμερα το πρωί κατά τις 8 π.μ. στο τρένο μεγάλης ταχύτητας TGV 1234, κοντά στο Μακόν”, ανέφερε το μήνυμα που παρέμεινε για αρκετή ώρα στην ιστοσελίδα της γαλλικής εταιρείας σιδηροδρόμων.
 
“Οι πρώτες εκτιμήσεις των πυροσβεστών κάνουν λόγο για 102 νεκρούς και 380 τραυματίες. Όλα τα θύματα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία του Μακόν. Τα σωστικά συνεργεία παραμένουν επί τόπου, καθώς επίσης και μία ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης”, αναφερόταν στο κείμενο.
 
“Πραγματοποιούμε συχνά ασκήσεις ετοιμότητας, προσομοίωσης κρίσεων, στο πλαίσιο των οποίων μερικές φορές στέλνουμε ενημερωτικά μηνύματα στο κοινό, καθώς επίσης και δελτία τύπου. Σήμερα, εξαιτίας κάποιου λάθους, το μήνυμα αυτό πέρασε στην κεντρική ιστοσελίδα μας”, εξήγησε ο ίδιος εκπρόσωπος στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε