Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Σκότωσαν με ναρκωτικά την κορούλα της για να κάνουν έρωτα ανενόχλητοι

Σκότωσαν με ναρκωτικά την κορούλα της για να κάνουν έρωτα ανενόχλητοι

Με 13 χρόνια φυλακή καταδικάστηκαν για τον θάνατο της 4χρονης κορούλας τους η Michala Pyke και ο σύντροφός της John Rytting.

Το ζευγάρι χορηγούσε κοκτέιλ ναρκωτικών στην κορούλα του ώστε να μη διαταράξει την ερωτική τους ζωή, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο της 4χρονης.

Η Michala Pyke έδινε στην κορούλα της Poppy Widdison ηρωίνη, μεθαδόνη και κεταμίνη επειδή έβλεπε την 4χρονη ως “εμπόδιο” στη σχέση της με τον έμπορο ναρκωτικών.

Η Poppy πέθανε τον Ιούνιο του 2013 από καρδιακή ανακοπή στο σπίτι τους στο Grimsby. Η Pyke και ο Rytting καταδικάστηκαν σε 13 χρόνια φυλακή για παιδική σκληρότητα, με δικαστή να χαρακτηρίζει την Pyke “εντελώς ανίκανη να είναι μητέρα”. Όταν ο δικαστής Jeremy Richardson επέκρινε τις άρρωστες πράξεις τους, ο Rytting απάντησε από το εδώλιο “ό,τι πεις”.

Εξήγησε πως η Poppy γεννήθηκε από μια γυναίκα εξαρτημένη από την ηρωίνη και μεγάλωσε στον βάλτο της τοξικομανίας, τονίζοντας πως η Pyke είχε αξιοθρήνητη στάστη απέναντι σε ένα αθώο βρέφος. “Φέρετε τεράστια ευθύνη για τον θάνατο ενός όμορφου μικρού κοριτσιού”.

Από τις τοξικολογικές εξετάσεις βρέθηκε ότι η Poppy είχε καταπιεί σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και μεθαδόνης για διάστημα έως και 6 μήνες πριν από τον θάνατό της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε