Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Σκότωσαν πέντε παιδιά για να γίνουν γόνιμοι!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Άτεκνο ζευγάρι κατηγορείται ότι θυσίασε πέντε ανήλικα παιδιά στο πλαίσιο τελετουργίας μαύρης μαγείας για να γίνει γόνιμο!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το ζευγάρι διέμενε σε χωριό της δυτικής Ινδίας, 675 χιλιόμετρα ανατολικά της Βομβάης και φέρεται να προχώρησε στη δολοφονία των πέντε αγοριών μετά τη διαβεβαίωση μάγου ότι έτσι θα αποκτήσει γονιμότητα! 

Ο σύζυγος, η σύζυγος και οι γονείς του συνελήφθησαν ύστερα από μία σειρά μυστηριωδών θανάτων μικρών αγοριών που σημειώθηκαν τους τρεις τελευταίους μήνες. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε πριν από 12 χρόνια, δεν κατάφερε να αποκτήσει παιδιά και ένας γκουρού τους είπε ότι πρέπει να θυσιάσουν 11 αγόρια προκειμένου η γυναίκα να μείνει έγκυος. 

Αρχικά, ο θάνατος των αγοριών ηλικίας 2 ως 4 ετών, αποδόθηκε σε δάγκωμα φιδιών, αλλά η αστυνομία έκρινε τελικά ύποπτο τον αριθμό και τη συχνότητα των θανάτων. Οι ανακρίσεις άρχισαν όταν το έκτο αγόρι εισήχθη σε τοπικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν δηλητηρίαση. Στη διάρκεια των ερευνών που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι των υπόπτων διάφορα υλικά μαύρης μαγείας, μεταξύ των οποίων δηλητηριώδεις ουσίες και βότανα. Ο ύποπτος γκουρού έχει… εξαφανιστεί και διαφεύγει της σύλληψης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε